Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Dođite na 8. balinjeradu - 25.02.2017.

Motorizirana je to maškarana utrka skupina i pojedinaca na vozićima koji leže na balinjerama, kugličnim ležajevima, koja se svake godine održava subotom, negdje u kasnim jutarnjim satima. Ove godine početak je predviđen u 13 h.

Otok Lošinj

Balinjerada jedinstvena je i specifična lošinjska karnevalska priredba koja će 25.01.2017. godine doživjeti svoje 8. izdanje.
Na „karić“ se za „Balinjeradu“ dograđuju najmaštovitija rješenja od stroja za pranje rublja u kojem se voze sudionici do Ferrari testarossa. Sva se vozila dijele u tri klase: monopatini, karići i „američka vozila“.
Priredba se odvija na glavnoj lošinjskoj ulici od početka Kročate do glavnog trga u Malom Lošinju. Kao u svakoj pravoj utrci probe započinju nešto prije 13,00 sati, a glavna utrka točno u podne.

Kreće s povišenog startnog mjesta i spušta se nizbrdo, prema nekoliko stotina metara udaljenom cilju smještenom uz obalni, šetališni dio grada. Lošinjski "rally" na kugličnim ležajevima se ističe smjelim iskazom "motoriziranih" vještina i umješnosti te zavidnom maštovitošću maškaranih dosega a, kao i riječki, pun je neizbježnih parodija na povijesnu i suvremenu društveno-političku zbilju.

U tom spustu i maškaranim pravilima koja ga prate "uz budno oko stručnoga žirija", okušali su se mnogi. Na kariću se smjeste, kako znaju i umiju, cijele obitelji, prijatelji, viđeni pojedinci...
Balinjerada briše starosne granice i pomiče mnoge druge kriterije, otvorena je svima koji se s veseljem predaju maškaranim provokacijama i traže, stvaraju, a potom i daruju svima oko sebe nezaboravnu atmosferu karnevalskih radosti.

 

Dođite, čekamo vas!! Vaše fotografije očekujemo za naš foto natječaj