Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

NAŠI FAVORITI!

Pregledajte, odaberite i rezervirajte neke od naših osobnih favorita i testiranih apartmana u privatnom smještaju na otoku Lošinju.

Otok Lošinj

Bilo da planirate odmor posvećen opuštanju i uživanju na plaži, kratki vikend, duži obiteljski boravak, otkrijte naše najbolje odabrane apartmane za Vaš odmor na našem prekrasnom otoku.

Doživite sunčano i mirisno proljeće, ugodnu jesen i zimu, te zabavno i toplo ljeto uz najčistije more! :)

 


Provjerite naše najbolje odabrane apartmane i u nastavku pronađite idealan za svoj sljedeći odmor:

 

1. Kuća Alma (max. 6 osoba)


Prostran i svijetao stan na 150 m2. Funkcionalno iskorišten prostor i elegantan minimalistički namještaj stvoreni su za savršen odmor na kojem se možete opustiti, zaboraviti na svakodnevnu žurbu i odvojiti malo vremena za sebe. Ovaj stan je idealan za obitelji. S terase se pruža umirujući pogled na naš slikoviti gradić. Do apartmana možete doći izravno automobilom. Blizina plaže i centra grada učinit će Vaš posjet još ugodnijim. Izuzetno popularna kuća u Velom Lošinju.


2. Kuća Encanto (max. 4 osobe)


Ova šarmantna kuća nalazi se u samom centru Velog Lošinja. Kuća ima pristup autu, a privatni parking joj je cca. 100m od kuće. Idealan je za obitelj ili parove koji bi željeli uživati ​​u životu u ovom malom mjestu.



 3. La Dolce Vita (svaki max. 2 osobe)


Moderni, servisirani apartmani smješteni 100 m od mora, na mirnom trgu u srcu povijesnog Velog Lošinja. Iz naše ponude izdvajamo La Dolce Vita apartmane: Belle Epoque, Casablanca i Il postino koji kvalitetom prednjače u ponudi privatnog smještaja. Apartmani su dobili nazive po filmovima, a svaki film na svoj način govori o prijateljstvu, ljubavi, sreći, tuzi, boli i borbi - svemu onome što život jest.  Idealni su za parove. Dopustite da Vas osvoji šarm ovog smještaja tijekom odmora.


Apartman BELLE EPOQUE

Apartman CASABLANCA

Apartman IL POSTINO


3. Apartman Julia (max. 2 osobe)


Ovaj slatki apartman savršen je za dvije osobe. Njegova posebnost je prekrasno uređen i održavan vrt. Vrlo je popularan i dobro ocijenjen.


4. Kuća Mandarina (max. 9 osoba)


Kuća Mandarina ima 3 apartmana. Svi apartmani su prostrani, topli i udobni. Savršeni su za obiteljski odmor. Apartmani imaju prekrasan pogled na more i na našu luku. U blizini se nalazi i privatni parking, a stan se nalazi u pješačkoj zoni. Najbliža plaža udaljena je 500 metara. Jedni su od najbolje ocijenjenih apartmana na našem otoku.


Apartman ANA

Apartman NERA

Apartman ORE

5. Kuća Montevideo (max. 11 osoba)


Montevideo kuća ima jedan od najboljih pogleda u gradu Malom Lošinju. U ovoj kući se nalaze četiri apartmana. Svaki ima svoj balkon s prekrasnim pogledom na našu luku. Parkirno mjesto je ispred kuće. Jedan su od popularnijih i bolje ocijenjenih apartmana na našem otoku.


Apartman OLIVE

Apartman POPEYE

Apartman J.W.WIMPY

Apartman SWEE' PEA


6. Kuća EMMA (max. 8 osoba)


Apartmani Emma nalaze se u Artatorama, na mirnom mjestu oko 50 m od mora. Artatore se nalazi u uvali 8 km od Malog Lošinja.

Mjesto Artatore jedno je od najljepših otočnih ljetovališta. Zbog blizine šljunčane plaže, apartman je idealan za obitelji s djecom, a jedni su od najpopularnijih u našoj ponudi.


Apartman EMMA 1

Apartman EMMA 2

 

7. Kuća ANTONELLA (max. 12 -14 osoba)

Kuća Antonella nalazi se u srcu Velog Lošinja. Sastoji se od tri apartmana s pogledom na prekrasnu luku Velog Lošinja. Idealan je za obitelji i parove.


Apartman ANTONELLA

Apartman NIKOLA

Apartman NOA

 

8. Kuća ANI ( max. 10-11 osoba)

 

Apartmani Ani nalaze se u gornjem dijelu Velog Lošinja. Kuća se sastoji od tri različita apartmana, različitog karaktera. Idealni su za veću skupinu gostiju ukoliko želite rezervirati apartmane u istoj kući. Apartmani su pogledom na uvalu Rovenska i prostrani Velebit. Imaju privatni parking direktno ispred kuće.

 

Apartman ANI 1

Apartman ANI 2

Apartman ANI 3

 

9. Kuća POPI (max. 12 osoba)

 

Rustikalno i vlastoručno uređeni apartmani POPI nalazi se u mirnoj zoni s pogledom na grad. U kući se nalaze dva apartmana. Idealni su za veću skupinu gostiju ukoliko želite rezervirati apartmane u istoj kući. Parking je privatni i nalazi se u blizini kuće.


Apartman POPI 1

Apartman POPI 2

 

 

10. Kuća ANTJE (max. 8 osoba)



Kuća Antje nalazi se u blizini male ribarske luke Rovenska, koja dominira šljunčanom plažom i ribarskim ugođajem. Ima dva apartmana i idealni su za obitelji ili parove. Do kuće nije moguće doći autom. Parkirno mjesto je na glavnom parkingu i na naplatu.


Apartman ANTJE 1

Apartman ANTJE 2

 


Nemojte čekati ni minutu i rezervirajte svoj savršeni smještaj!

 

Više informacija: info@island-losinj.com



Naša preporuka