Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Odaberite jednu od posebnih ponuda naših hotela

Odaberite jednu od posebnih ponuda naših hotela.

Family Hotel Vespera

 

 

Vitality Hotel Punta

 

Hotel i apartmani Punta turistički je kompleks smješten uz samu obalu i nadomak slikovitog gradića Velog Lošinja. Hotel s 4 zvjezdice i apartmani s 4 zvjezdice, wellness centar, plaža, unutrašnji bazen s grijanom morskom vodom, restoran a la carte i naša profesionalna usluga zadovoljit će i najzahtjevnije goste. Zastupamo i iznajmljujemo hotel bez naplate provizije i dodatnih troškova, po cijeni jednakoj hotelskoj.

Termin: 26.07. – 08.08. (uključen)

 

Akcija-20% i 1 dijete do 7 godina gratis u STANDARD sobi(bez ležaja) i u SUPERIOR sobi(na pomoćnom ležaju)

 

Akcija isključuje akciju. Akcija se ne odnosi na economy sobe.

 

Min stay 3 noći, release 3 dana.

 

Code: Punta -20%

 

 

 

 

 

Wellness Hotel Aurora


Hotel Aurora smješten u Sunčanoj uvali, udaljen je svega 50 metara od mora i sportskih sadržaja te 20 minuta lagane šetnje od centra Malog Lošinja. U 2007./2008. godini hotel je u potpunosti renoviran. Uronjen u zelenilo stoljetne borove šume i plavetnilo mora, spoj je modernog dizajna, udobnosti i vrhunske usluge. Njegov [comfort zone] spa & wellness centar uređen u mediteranskom stilu i stručno osoblje, nude pomno birane tretmane njege lica i tjela. Za sve koji nam žele prepustiti organizaciju seminara, kongresa i drugih događanja, na raspolaganju je kongresni centar na atraktivnoj lokaciji s pogledom na more. Zastupamo i iznajmljujemo hotel bez naplate provizije i dodatnih troškova, po cijeni jednakoj hotelskoj.

 

Termin: 19.07. – 01.08. (uključen)

 

Min stay 3 noći, release 3 dana.

 

 

 

 

 

Family Hotel Vespera

 

Family Hotel Vespera smješten je u Sunčanoj uvali, 50 m od mora i plaže nagrađene Plavom zastavom, i 2 km - 20 minuta lagane šetnje od centra Malog Lošinja. Potpuno obnovljen hotel prijatelj djece otvoren je u svibnju 2009. Projektiran u skladu s trendovima modernog dizajna jedinstven je proizvod Jadranka hotela za obiteljski odmor. Nudi vrhunske sadržaje i usluge, bilo da tražite savršeno mjesto za svoju obitelj ili putujete sami u potrazi za dobrim društvom i zabavom. Zastupamo i iznajmljujemo hotel bez naplate provizije i dodatnih troškova, po cijeni jednakoj hotelskoj.

 

Termin: 19.07. – 01.08. (uključen)

 

Min stay 3 noći, release 3 dana.

 

 

 

 

Hotel Bellevue

 

 

Termin: 19.07.-29.08. (uključen)

 

Akcija-15% za tipove soba: SUPERIOR i DELUXE

 

Akcija isključuje akciju. Akcija se ne odnosi na economy sobe.dana

 

Min stay 3 noći, release 3

 

Code: Bellevue -15%