Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Dolphin watching tour

Želite vidjeti dupine u njihovom prirodnom okružju? Provedite 3 sata na moru u društvu našeg skipera i odvažite se u potragu za dupinima!

Copyright Blue World Institute

Dolphin watching tour traje do max 3 sata i namijenjen je za max 12 osobe. Na malenoj brodici u društvu skipera idete na otvoreno more u potragu za dupinima. Ukoliko ih ne vidite, imate mogućnost još jednom otići gratis.

 

 

 

U cijenu karte uključeno je:

 

  • Kratko uvodno predavanje istraživača Instituta Plavi svijet iz Velog Lošinja
  • Slobodan ulaz u Lošinjski edukacijski centar o moru u Velom Lošinju
  • Izlazak u potragu za dupinima našim plovilom

 

Plavi svijet d.o.o. poštuje "Pravila ponašanja u blizini dupina" koja su donijeli Institut Plavi svijet i Državni zavod za zaštitu prirode RH, te promovira odgovorno ponašanje prilikom promatranja dupina.

 

Uključivši se u naš program promatranja dupina podupirete zaštitu dupina u Jadranu jer cjelokupni profit vašeg izleta biti doniran Institutu Plavi svijet.

 

 

Za više detalja te uvjete pružanja usluga molimo Vas kontaktirajte nas na: info@island-losinj.com