Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Skakanje padobranom

Mali sportski aerodrom u Ćunskom održao je dva svjetska natjecanja. Nakon 23 godine održan je Svjetski padobranski kup, na kojem je sudjelovalo 19 zemalja.

Jeste li ikada sanjali o potpunom osjećaju slobode, bez podrške, koji Vam slobodan pad može dati? Ostvarenje Vašeg sna je upravo pored Vas!

Tandem skok je najbolji izbor za one koji žele doživjeti osjećaj slobodnog pada bez nužnosti zahtjevnih treninga prije. Ako Vas fascinira nezavisni skok nakon tandem skoka, možete pokušati položiti tečj za samostalan skok. Za sve one koji su prošli tandem, jedinstvena je prilika testirati jedan skok sa 4.000 metara.

Tandem sezona nije na kraju! Preko zime su organizirani skokovi na otoku Lošinju. Za veće grupe moguće je organizirati skokove prema dogovoru.