Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Tenis

Veliki broj teniskih terena nalaze se u Velom Lošinju, Sunčanoj uvali i Čikatu i otvoreni su tokom cijele godine.

Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi tenis se na Lošinju može igrati gotovo tijekom cijele godine, tako se na ovim prostorima igrao već pocetkom 20. stoljeća.

Postoje brojni zapisi i fotografije o teniskim druženjima na igralištima na Bričini. Nakon drugog svjetskog rata tenis je na našem otoku zamro i da bi se tek polovicom sedamdesetih godina sa masovnijim turizmom i gradnjom teniskih igrališta počeo opet intenzivnije igrati na Lošinju.

Tada se krenulo s organizacijom tenis turnira i popularnom tenis školom. Tako su tijekom osamdesetih kao juniori nastupili na tenis turnirima Goran Ivaniševic i Iva Majoli te još mnogi drugi tenisači, a od a od 1994. godine održava se i tradicionalni turnir "Lošinjska rivijera", tijekom lipnja i srpnja. Teniski tereni se nalaze u Velom Lošinju, Sunčanoj uvali te Čikatu, otvoreni tokom cijele godine.