Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Tenis

Veliki broj teniskih terena nalaze se u Velom Lošinju, Sunčanoj uvali i Čikatu i otvoreni su tokom cijele godine.

Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi tenis se na Lošinju može igrati gotovo tijekom cijele godine, tako se na ovim prostorima igrao već pocetkom 20. stoljeća.

Postoje brojni zapisi i fotografije o teniskim druženjima na igralištima na Bričini. Nakon drugog svjetskog rata tenis je na našem otoku zamro i da bi se tek polovicom sedamdesetih godina sa masovnijim turizmom i gradnjom teniskih igrališta počeo opet intenzivnije igrati na Lošinju.

Tada se krenulo s organizacijom tenis turnira i popularnom tenis školom. Tako su tijekom osamdesetih kao juniori nastupili na tenis turnirima Goran Ivaniševic i Iva Majoli te još mnogi drugi tenisači, a od a od 1994. godine održava se i tradicionalni turnir "Lošinjska rivijera", tijekom lipnja i srpnja. Teniski tereni se nalaze u Velom Lošinju, Sunčanoj uvali te Čikatu, otvoreni tokom cijele godine.