Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Skijanje na vodi

Waterski klub „Lošinj“ (WSC-Lošinj) postoji od 2005. Glavni cilj nam je promocija skijanja na vodi i Hrvatske kao države u cjelini. Dopustite da podsjetimo kako je u ovih posljednjih nekoliko godina Hrvatska ostvarila veliki napredak u prometu i hotelskoj industriji te je time stvorila vrlo povoljane uvjete za rekreaciju i odmor, bilo na jadranskoj obali ili na planinama. Naša staza nalazi se u luci Mali Lošinj i vidljiva je nakon otprilike 2 km zračne luke Ćunski. Za trening se koriste skije za more. Treninzi se odvijaju u ranim jutarnjim satima ili prije zalaska sunca. Za daljnje informacije slobodno nas kontaktirajte. Dođite i uživajte s našim timom.

Kontakt:
Dubravko Mužić, tel. 098-713 877
e-mail: dubravko.muzic@mail.inet.hr