Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Daskanje i jedrenje

Daskanje je prema većini jedan od naj atraktivnijih i najpopularnijih sportova. Vjetar prosječne jačine 3 - 5 m u sekundi dozvoljava ovaj tip rekreacije tokom cijele godine. Sezonska škola daskanja smještena je u uvali Čikat.

Jedrenje - jedan je od tradicionalnih sportova, zahvaljujući dugoj povijesti i pomorskoj tradiciji. Već niz godina se organizira "regata Lošinja" tijekom prvog vikenda u kolovozu i svi oni koji imaju jedrilicu mogu sudjelovati. Tu je sezonska škola jedrenja i daskanja u uvali Čikat, te jedriličarski klub iz Malog Lošinja organizira regatu svake godine

Važan dio ukupne turističke ponude na Kvarneru čine 22 luke nautičkog turizma, od čega 14 marina, a ukupno je 3.004 vezova u moru te 1.766 vezova na suhom. Kvarnerske su marine smještene uglavnom u blizini hotela i kampova i imaju mogućnost iznajmljivanja brodica. Marine su prostorno razmještene na sjevernom obalnom dijelu Kvarnera (Ičići, Opatija), te na svakom od otoka (u Puntu, Cresu, Malom Lošinju, Supetarskoj Dragi i Rabu). Radi se o suvremenim, dobro opremljenim marinama, među kojima se po opremi, uslugama i raznolikosti sadržaja ističu Marina Punat (najstarija i jedna od najvećih u Hrvatskoj) i ACI marina Ičići koja je specijalizirana za veća, ali i luksuznija plovila. Nautička ponuda Kvarnera pripada u sam vrh ukupne turističke ponude Kvarnera, te stoga, uz sve ljepote i raznolikosti kvarnerskog primorja i otoka i njihovih krajolika, nije čudno što se ovo područje naziva i “vratima u jadranski nautički raj”.

SPORTSKO JEDRENJE – JEDRILIČARSKI KLUB JUGO

Počeci sportskog jedrenja na Lošinju, usko su vezani za tradiciju pomorstva i brodogradnje, kao i za početak organiziranog bavljenja turizmom na otoku. U drugoj polovici 19 st. Lošinj je jedan od najjačih centara pomorstva i brodogradnje tadašnje Austro Ugarske monarhije sa velikom flotom od preko 100 prekooceanskih jedrenjaka, te brojnim manjim brodovima.

Bogate obitelji brodovlasnika, kapetana i brodograditelja, mogle su se svojim brodovima, a naročito vještinom, ravnopravno takmičiti na organiziranim regatama sa vlasnicima lijepih jahti i kutera iz Beča, Trsta i Venecije, koji su već tada svojim jahtama posjećivali Lošinj, ili su ovdje imali svoje vile i ladanjske kuće. Pobjeda na regati, kao i danas, bila je čast i pitanje društvenog prestiža.

Jedriličarski klub Jugo osnovan je u 7. mjesecu 1949. godine, te ove godine slavi 60. obljetnicu.

Uz lošinjsku regatu za klasu Krstaš, koja okuplja i do pedesetak vrhunskih regatnih brodova, a odvija se prvog vikenda u kolovozu, članovi kluba organiziraju već preko 10 godina i regatu za klasu Optimist koeficijenta 1.6, 'Kup Lošinja', koji se jedri drugog vikenda u studenome.

Više informacija: www.jk-jugo.hr

Windsurf

Tečajevi surfanja

Tečaj za početnike traje u periodu od 5 dana. Maksimalan broj polaznika u jednoj grupi je ograničen na 6 osoba. Instruktor je, tijekom cijelog tečaja, uvijek na moru s polaznicima. Time se osigurava individualna i intenzivnija nastava. Na kraju petodnevnog tečaja (početnog tečaja) možete napraviti internacionalnu VDWS dozvolu za Windsurfanje.

Polaznici tečaja moraju biti stariji od 7 godina, na taj način razvrstavamo grupe po dobnoj skupini, gdje sve mlađe sudionike stavljamo u dječji tečaj.

Također nudimo probni tečaj u trajanju od 3 dana, ukoliko gosti nisu sigurni da li će im se petodnevni tečaj svidjeti. Nakon probnog tečaja mogu produžiti i napraviti cjelokupni tečaj.

Nudimo i napredne tečajeve te individualne privatne sate. Svu opremu za jedrenje je moguće i iznajmiti.

Jedrenje katamaranom

Oni koji doista žele sportski i aktivno jedriti, jednostavno moraju probati voziti katamaran. Jedno je veliko zadovoljstvo kad ovim izuzetno brzim brodovima jedrite po moru. Svake godine ovaj sport postaje sve više popularan i omiljen. Ovakav tip zabave može se prakticirati i naučiti čak i u zrelim godinama.

Nudimo probne, početne i napredne tečajeve, te najam katamarana.

Jedrenje jolom

Novo: sportska jedrilica (Jolla On Sail 470)

Za sve koje požele jedrilicu koja je brza i jednostavna za upravljati, naša nova Jolla od "On sails" je odličan izbor. Jedrilica je dugačka 4,70 m. Površina jedra je 12 m².

Nudimo i individalne privatne sate.

SUP (Stand Up Paddling)

Stand Up Paddling je trenutno veliki hit u Hrvatskoj i svijetu. Ukoliko niste nikad surfali na valovima ili jedrili na dasci, a oduvijek ste željeli probati neki novi vodeni sport koji ne zahtjeva preveliku fizičku spremu, onda je SUP idealan za vas. Nudimo,uz najam, i individualan sat sa instruktorom i svom opremom po prelijepoj uvali Čikat ili tvz. Čikat Tour, gdje ćete naučiti i savladati u samo nekoliko sati osnove veslanja na dasci. SUP je zabavan način rekreacije i uživanja na odmoru. SUP-om možete posjetiti obližnje uvale i vidjeti otok Lošinj na malo drugačiji način.

Za individualne sate ili najam nudimo high tech daske od BIC-a, koje su po svim testovima proglašene jednim od najboljih daski za veslanje.

Novo u ponudi :

SUP Sunset – izlazak na zalazak sunca sa instruktorom i svom opremom. Po želji je moguć i najam opreme bez instruktora.

SUP Yoga – individulani sati yoge sa certificiranom yoga instruktoricom, potrebna je najava barem jedan dan prije.

Moguć najam SUP na 10 sati, gdje gost ima pravo korištenja 10 sati SUP-anja kroz nekoliko dana, te je znatno povoljnija cijena.

Uz ostalo nudimo i najam kayaka ( single i double ) te bicikli.