Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Pozdrav kapetanu!

Lošinj je otok duge pomorske tradicije. Posjetite zavjetnu crkvicu Annunziata na Čikatu i doznajte zašto su umjesto crkvenim relikvijama njezini zidovi prekriveni slikama jedrenjaka. Doznajte kako su žene na more ispraćale svoje očeve, muževe i sinove te od kolikog su značaja brodogradnja i pomorstvo za naš otok.

Ovaj segment lošinjske povijesti izabran je za turističku promociju zbog svoje specifičnosti i namjere da se lošinjskim gostima, ali i domaćem stanovništvu, približi bogat i nadasve zanimljiv život hrabrih, požrtvovnih i sposobnih lošinjskih moreplovaca, brodograditelja te brodovlasnika koji su ovaj otok, učinili centrom pomorstva istočnog Sredozemlja 19. stoljeća., a i imali znatan utjecaj na ovaj otok.
Našim gostima ćemo prezentirati priče o našem pomorstvu, kroz razna događanja pružiti nezaboravan doživljaj.

 

 

 

 

  • Period: cijele godine
  • Minimalan broj osoba: 10  
  • Kome je namijenjen: djeci i odraslima koji mogu dugo šetati

Opis paketa:

 

- Šetnja gradom uz stručnog vodiča, edukacija o lošinjskim kapetanima, običajima, brodogradnji, gdje šetnja završava na brežuljku Monte Baston
- Izlet od centra Malog Lošinja preko rta Madonna, crkvica Annunziata
- Kod crkvice Annunziate prikaz "Pozdrav kapetanu" sa folklornom skupinom
- Odlazak do Velog Lošinja
- Predavanje lošinjskog muzeja o nošnjama
- Gastro jelovnik prema tradiciji i običaju lošinjskih kapetana

 

Info: info@island-losinj.com