Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Tko smo

Asl agency d.o.o. osnovana je 1993. godine. Osnovna djelatnost je turizam. Nalazimo se u samom centru Velog Lošinja. Turistička agencija se zove «Turist» . Radimo tijekom cijele godine.

Siniša Dakić-Barichievich

Head master manager

sinisa@island-losinj.com

skype: asl.agency

Tihana Dakić-Barichievich

General manager

tihana@island-losinj.com

skype: asl.agency

Ljiljana Vuksan

Project manager

lili@island-losinj.com

skype: asl.agency

Marta Matković

Project manager

marta@island-losinj.com

skype: asl.agency

U agenciji Turist neumorno njegujemo, unapređujemo i prezentiramo našu turističku destinaciju kroz lokalne proizvode i usluge, suvenire, izlete, događanja i kulturno-povijesna bogatstva. Dugogodišnjim iskustvom i inovativnim radom pokrenuli smo niz trendova u lokalnoj zajednici, a veselimo se svakom posjetu tijekom cijele godine. Naš je uzor filozofija "Malog Princa". Mi smo raznobojna kreativna radost!