Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Paket aranžmani

 • Vikend adrenalin u Velom Lošinju

  Vikend adrenalin u Velom Lošinju s besplatnim prijevozom iz Zagreba i nazad! Turistička agencija «Turist» osmislila je za Vas atraktivni adrenalinski program koji možete doživjeti na otoku Lošinju! Period : 04.11.2011. - 01.04.2012. Minimalan broj osoba : 6 Kome je namijenjen : svima željnim malo adrenalina

  Više »
 • Ambroz Haračić

  Lošinjsko i cresko bilje ima istaknuto mjesto u hramu povijesti botanike po svojoj količini i po svom značenju, ali i zbog slave svojih bilinara – što je onodobni naziv za botaničara ili sakupljača bilina. Prenijeti, upoznati sudionike na stare preporoditelje i u očekivanju novih koji će ponovno upozoravati na činjenicu da je ljubav prema ljudima, zavičaju I narodu, nedjeljiva od ljubavi prema prirodi.

  Više »
 • Lošinjska škola interior design-a!

  Probudite kreativca u sebi! Uz pomoć stručnjaka naučite elemente i načela dizajna, upoznajte materijale te uredite prostor na moderan, rustikalan, mediteranski, minimalistički ili eklektičan način.

  Više »
 • Pozdrav kapetanu!

  Lošinj je otok duge pomorske tradicije. Posjetite zavjetnu crkvicu Annunziata na Čikatu i doznajte zašto su umjesto crkvenim relikvijama njezini zidovi prekriveni slikama jedrenjaka. Doznajte kako su žene na more ispraćale svoje očeve, muževe i sinove te od kolikog su značaja brodogradnja i pomorstvo za naš otok.

  Više »
 • Savršen otok za savršen dan!

  Neka to bude vaše vjenčanje iz snova, baš kakvo zaslužujete!

  Više »
 • Dođi na Lošinj i reket ponesi!

  Bavite li se tenisom ili ga želite naučiti igrati, ASL Agency vam nudi tenis programe za početnike i napredne tenisače na pet zemljnih terena i kondicijske treninge za sve uzraste.

  Više »
 • Svibanj - mjesec kadulje, koromača i koprive

  Lošinj je pravo mjesto za one koji žele provesti aktivni odmor u netaknutoj prirodi.

  Više »
 • Lošinjsko - plavi svijet

  Iskoristite svoj odmor kako biste uložili malo vremena u svoje znanje - upoznajte jadranske dobre dupine koji su za svoj dom odabrali lošinjski akvatorij.

  Više »
 • Ožujak - mjesec ružmarina, eukaliptusa i lovora

  Ružmarin

  Miomirisni lošinjski ožujak idealno je vrijeme za duševno nadahnuće! Miomirisi ružmarina u cvatu i lovora u listanju isprepleteni slanim morskim povjetarcem oživjet će u Vama ugodne uspomene i pobuditi vas na smišljanje pobjedonosnih planova za budućnost.

  Više »
 • Put dupina otok Lošinj, otok vitalnosti

  Put dupina idealan je paket aranžman za sve one koji su ljubitelji prirode i prirodnih ljepota, samoniklog bilja, šetnje. Upoznajte mirisne puteve i skrivene uvale omiljenog otoka s vodičem. Upoznajte seosko domaćinstvo u uvali Balvanida. Okrijepite se okusima domaćih specijaliteta. Obavezna je zatvorena obuća i dovoljno tekućine.

  Više »