Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Lošinjsko - plavi svijet

Iskoristite svoj odmor kako biste uložili malo vremena u svoje znanje - upoznajte jadranske dobre dupine koji su za svoj dom odabrali lošinjski akvatorij.

Iskoristite svoj odmor kako biste uložili malo vremena u svoje znanje - upoznajte jadranske dobre dupine koji su za svoj dom odabrali lošinjski akvatorij. Sudjelujte u radionici kojom ćete ih prepoznati prema fotografijama leđnih peraja, a s istraživačima "Plavog svijeta" možete poći u potragu za dupinima. Ukoliko ste žedni znanja o ostalim ribama najbolje je da se priključite radionici "Kako živi ribar" i uronite u podvodni svijet.

Info: www.island-losinj.com