Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Vozni red autobusa

Agencija «Turist» od svog osnivanja u svojoj ponudi ima i prodaju autobusnih karata. Od stalnih suradnika posebno se ističe Autotrans d.o.o. Održava cjelogodišnju autobusnu liniju više puta dnevno sa Rijekom i Zagrebom. Od sezonskih autobusnih linija, koje prometuju samo ljeti, Croatia bus d.d. Zagreb povezuje Veli Lošinj i Zagreb jedanput dnevno. Sve karte za navedene linije moguće je kupiti u našoj poslovnici. Otkako je uveden on-line sustav prodaje karata svi terminali u našoj županiji su povezani te smo u mogućnosti prodavati karte za sve autobuse sa polascima iz Rijeke, kako tuzemne autobusne karte tako i inozemne.

Autotrans u suradnji sa zračnom lukom Rijeka organizira transfere do Cresa i Lošinja. Fly&drive transferi su dobro prihvaćeni. Red letenja možete provjeriti na službenim stranicama zračne luke Rijeka.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte.

Veli Lošinj - Mali Lošinj - Cres - Rijeka - Zagreb - Ljubljana

Cres - Valun - Lubenice

Cres - Beli

Mali Lošinj - Osor - Punta Križa

Preuzimanje
30.09.2019. – 31.03.2020.