Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Vozni red autobusa

Agencija «Turist» od svog osnivanja u svojoj ponudi ima i prodaju autobusnih karata. Od stalnih suradnika posebno se ističe Autotrans d.o.o. Održava cjelogodišnju autobusnu liniju više puta dnevno sa Rijekom i Zagrebom. Od sezonskih autobusnih linija, koje prometuju samo ljeti, Croatia bus d.d. Zagreb povezuje Veli Lošinj i Zagreb jedanput dnevno. Sve karte za navedene linije moguće je kupiti u našoj poslovnici. Otkako je uveden on-line sustav prodaje karata svi terminali u našoj županiji su povezani te smo u mogućnosti prodavati karte za sve autobuse sa polascima iz Rijeke, kako tuzemne autobusne karte tako i inozemne.

Autotrans u suradnji sa zračnom lukom Rijeka organizira transfere do Cresa i Lošinja. Fly&drive transferi su dobro prihvaćeni. Red letenja možete provjeriti na službenim stranicama zračne luke Rijeka.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte.

Veli Lošinj

Preuzimanje
from 19.3.2020

Mali Lošinj

Preuzimanje
from 19.3.2020

Cres

Preuzimanje
from 19.3.2020