Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Vozni red autobusa

Agencija «Turist» od svog osnivanja u svojoj ponudi ima i prodaju autobusnih karata. Od stalnih suradnika posebno se ističe Autotrans d.o.o. Održava cjelogodišnju autobusnu liniju više puta dnevno sa Rijekom i Zagrebom. Od sezonskih autobusnih linija, koje prometuju samo ljeti, Croatia bus d.d. Zagreb povezuje Veli Lošinj i Zagreb jedanput dnevno. Sve karte za navedene linije moguće je kupiti u našoj poslovnici. Otkako je uveden on-line sustav prodaje karata svi terminali u našoj županiji su povezani te smo u mogućnosti prodavati karte za sve autobuse sa polascima iz Rijeke, kako tuzemne autobusne karte tako i inozemne.

Za sve informacije slobodno nas kontaktirajte.