Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Otočna panorama - 360°

Dobrodošli na stranicu interaktivne panorame otoka Lošinja, na kojoj nema zamki. Cilj nam je osigurati cjelovitu i točnu informaciju o smještaju i otoku, te smo iz tog razloga angažirali najbolje fotografe kako bi fotografirali cjelokupnu panoramu našeg otoka. Na interaktivnim panoramama možete pronaći, po našem izboru, najatraktivnije smještajne jedinice, označene interaktivnim točkicama.

Želite rezervirati smještaj online, ali nikad to niste učinili, pa se bojite da se ne prevarite u procjeni? Ili ste već nekad rezervirali apartman preko interneta, pa ste se po dolasku razočarali činjenicom da je navedenih 50 m od mora zapravo 50 m nadmorske visine, a do apartmana imate 30 min pješačenja uz brijeg? Obećana vam je pješčana plaža, a takve nema na 30km od vašeg apartmana?

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Klikom na interaktivnu točkicu možete odabrati pogledati poziciju odabranog apartmana.

Ako vam se svidi to što vidite, pošaljite nam upit za rezervaciju. Ukoliko to nije to, nastavite razgledavati dalje - svaka je točkica jedan apartman koji nestrpljivo očekuje možda baš vas. Neoznačene točke smještajnih jedinica označiti ćemo Vam te ih poslati u ponudi.

Za lakše pregledavanje panorama odaberite full-screen prikaz.

Izvrstan su alat za opuštanje od stresa, a mi vam nećemo zamjeriti ako ih povremeno pustite u uredu i/ili podijelite s prijateljima i kolegama.