Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Plaže - Lošinj

Ako ste istinski ljubitelj kupanja u moru i plaža, otok Lošinj i susjedni otoci vaša su destinacija. Lošinjski arhipelag obiluje različitim plažama te vam nudi mogućnost da svaki dan istražite novi biser našega Jadrana! Kao što uvijek volimo preporučiti gostima naše agencije: najbolji način da zaista upoznate naš otok je da provedete svaki dan na drugoj plaži!

Lošinj je jedanaesti jadranski otok po veličini, dug 33 kilometara. Sad pomislite: koliko plaža možete smjestiti na 33 kilometra? Odgovor je: mnogo. I da bi priča bila još i bolja, sve su vam na dosegu ruke. Posjetite ih pješice, biciklom, brodom, autom ili čak busom!

Na otoku Lošinju prevladavaju kamenite i šljunčane plaže s pristupačnim ulazima u more. Možete birati među širokom ponudom uređenih plaža koje će posebno usrećiti obitelji s djecom. Na raspolaganju je široka paleta usluga koja će vaš boravak na plaži učiniti ugodnijim: kafići u kojima možete predahnuti uz jutarnju ili popodnevnu kavicu, restorančići u kojima se može pojesti sladoled ili kakav brzi zalogaj (dobro je poznato da od boravka u moru i pored mora brzo ogladnimo!), toaleti  u kojima se možete osvježiti, u ponudi su i ležaljke i suncobrani. Neke plaže imaju i spasitelje, te su označeni kao plaže s Plavom zastavom.

Oh, ali vi biste radije otkrivali netaknute prirodne ljepote i uživali u tišini usamljenih uvala azurne boje? Nema problema. Naših 33 kilometra obale čuva mnoga iznenađenja i za vas. Provjerite mapu šetnica, pješačkih i biciklističkih staza i pronađite svoju skrivenu uvalu koju ćete istražiti!

Bicikl je odlično rješenje da dođete do svoje plaže, osobito zato što uvijek možete skoknuti s bicikle do nekog od predivnih vidikovaca, predahnuti pored divnog zaljeva, te se okupati u nekoliko uvala, gdje god poželite! U našoj agenciji nudimo najam bicikla koje su izrađene po mjeri i posebnom dizajnu da bi ženama, muškarcima ili  djeci od 14. godine  omogućili najudobnije biciklističke avanture. 

Posebno skrivene dragulje našeg otoka najlakše ćete obići brodom. Neka okus otvorenog mora i malo vjetra u kosi obogati vaš dan na plaži.  Možda na putu sretnete i prijatelje našeg otoka – dobre dupine! Provjerite najam brodica i glisera u našoj agenciji. Ukoliko nemate dozvolu, unajmite skipera, i moći ćete čuti još pokoju priču o našem otoku iz usta naših iskusnih morskih vukova.

Velike pustolove, koji su uvijek gladni novih izazova, kao i novih plaža, neka samo podsjetimo da je Lošinj dio arhipelaga koji uključuje otoke Cres i Lošinj te brojne manje otočiće, među njima mnoge nenaseljene. Posjetite ih u sklopu jednog od naših dnevnih izleta!

Sad, kad ste već sigurni da morate posjetiti naš predivni otok, sigurno se pitate kada je najbolje vrijeme da to učinite? Odgovor je: uvijek je pravo vrijeme! Ne zaboravite da naš otok ima blagu mediteransku klimu, zimzelenu vegetaciju i nevjerojatnih 2600 sunčanih sati na godinu. Slijedi popis naših najdražih plaža na otoku Lošinju!