Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Il Giardin' Retreat

Il Giardin' Retreat smješten u podnožju brda Sv. Ivan, mirno i savršeno mjesto za odmor. Objekt Il Giardin' Retreat sastoji se od dvije vile koje se mogu rezervirati zasebno ili zajedno, Villa Mali Lošinj i Villa Veli Lošinj.

Il Giardin' Retreat

U Velom Lošinju na otoku Lošinju nalazi se prekrasna vila Il Giardin' koja će oduševiti svakog gosta željnog mirnog i ugodnog odmora. Vila Il Giardin'  je građena u modernom stilu gradnje, svojim gostima nudi 200 m2 stambenog prostora. prostora, a ukupna površina nekretnine je 3000 m2. U ovoj vili ćete uživati ​​u pogledu na čisto Jadransko more, a može primiti maksimalno 10 osoba, dok je optimalan broj 8.

Vila Il Giardin' nudi 3 spavaće sobe, između 25 i 45 m2 s mogućnošću dodavanja dodatnih ležajeva, prostranu terasu/balkon, veliku potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu/dnevni boravak s izravnim pogledom na bazen i pristupom. Dnevni boravak velike spavaće sobe ima kauč za dvije osobe. Dječji krevetić dostupan je na zahtjev. Pomoćni ležajevi i dječji krevetići se ne naplaćuju.
Il Giardin' Pool house s gotovo 100 m2 ima jednu spavaću sobu, kupaonicu, dnevni boravak/blagovaonicu povezanu s kuhinjom i 20 m2 terase s pogledom na more i vrt te pristupom bazenu. Za djecu se mogu dodati dva pomoćna kreveta. Pomoćni kreveti i dječji krevetići neće se naplaćivati. Pool house i okolica su zaštićeni od prepreka (pristup invalidskim kolicima).
Villa Il Giardin'  dio je Il Giardin' Retreata, kao i Il Giardin' Pool house.

Okućnica Ville Il Giardin' u potpunosti je ograđena, a unutar nje se nalaze 2 privatna parkirna mjesta.
Nudimo bicikle (gradske i brdske) koje su uključene u cijenu, stolni tenis, badminton i razne druge sportske rekvizite. Dnevni boravak/blagovaonica i terasa imaju pogled na more, spavaća soba pogled na vrt, kuhinja je potpuno opremljena perilicom posuđa, električnim štednjakom i pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom itd. Društvene igre, knjige, Smart TV i besplatni WiFi dostupan. Kuća ima sef za pohranu vaših dragocjenosti tijekom vašeg boravka. Il Giardin' Pool house i njena okolica su bez prepreka (pristup invalidskim kolicima).
U Il Giardin‘ kućni ljubimci su dozvoljeni. Imajte na umu da naplaćujemo i dodatnu naknadu za čišćenje.

Information & Reservation



Naša preporuka