Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Nekretnine

Vaš pouzdan partner u prometu nekretninama

Asl agency registrirana je za posredovanje u prodaji nekretnina, osnovana je 1997. godine, kao prva agencija u Velom Lošinju. Do sada se agencija može pohvaliti cijelim nizom uspješno obavljenih posredovanja u prodaji i kupnji nekretnina na zadovoljstvo svojih klijenata.

Pored samog posredovanja pri kupnji ili prodaji, djelatnost agencije jest i upravljanje nekretninama, njihovo iznajmljivanje, smještaj za boravak turista te stvaranje novih nekretnina i njihova prodaja.

Agencija kao svoje stalne suradnike pod ugovorom, koristi usluge sudskih vještaka, arhitekata, građevinskih poduzeća i drugih registriranih osoba s djelatnošću vezanih uz nekretnine, tako da preko agencije možete doći do najkvalitetnijeg i najpotpunijeg servisa u prometu nekretninama na otocima Cresu i Lošinju.

Ali ne samo to, već u skladu sa dobrim poslovnim običajima i pravilima poslovanja, kako od prvog dana, pa do sada, poslove agencije prati odvjetnička pisarnica, radi čega se klijenti agenciji obraćaju s povjerenjem, gdje su sigurni da će njihov pravni posao biti «lege artis» proveden.

Kvalitetna gradnja predstavlja i jednu poteškoću na otoku, te sama gradnja namijenjena tržištu u većini slučajeva ne može se pohvaliti vrhunskom kvalitetom. Međutim, Asl agency koristi pri gradnji isključivo usluge provjerenih građevinara, čiji je kvalitet usluga prethodno provjeren, uz sve garancije koje podrazumjevaju uzance o građenju.

Direktna komunikacija s agentom nije uistinu nikakav problem. Istina da cijela poslovna korespondencija jest na hrvatskom ili engleskom jeziku, međutim obratite li se agenciji direktno i ne vladate jednim od ta dva gore navedena jezika, s zadovoljstvom ćete moći ostvariti komunikaciju na njemačkom ili talijanskom jeziku.

Sjedište agencije je u Velom Lošinju, Obala Marsala Tita 17.
Telefon: +385 (0)51/236 256
Fax: +385 (0)51/236 256
E-mail: realestate@island-losinj.com