Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Svakako kupiti

Tražite originalni lošinjski suvenir? Na pravom ste mjestu.

U našoj agenciji nudimo razne suvenire, razglednice, autokarte i knjige o otoku. Od knjiga posebno izdvajamo knjigu «Cres i Lošinj – šetnja otocima, otočićima i hridima» autora Nadira Mavrovića. U njenom bogatom sadržaju nalaze se vjerni opisi naselja, prirode, kulturno povijesne baštine, stanovnika, običaja i izleta. Od suvenira izdvajamo male keramičke brodiće u okviru izrađene u radionici Ultramarin.

Ultramarin je radionica u Velom Lošinju za izradu ukrasnih predmeta od naplavljenog drva sakupljenog na obalama otoka Lošinja i Cresa. Na stranici www.ultramarin-art.hr možete pogledati kako ti suveniri izgledaju. Nadamo se da će vam biti drago da ste posjetili radionicu Ultramarin.

Zahvaljujući ideji poduzetnice Sandre Nikolich i ustrajnosti da ideju provede u djelo, Lošinj je dobio jedinstven otočni Miomirisni vrt – mjesto za uživanje, meditaciju, edukaciju. Otočni miomirisni vrt - rasadnik otočnog ljekovitog bilja u Malom Lošinju. Uz pratnju stručnog vodiča posjetitelji se mogu upoznati sa bogatom florom otoka, ljekovitim svojstvima bilja i kupiti originalan otočni suvenir.