Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Surađujte s nama!

Turistička agencija "Turist" nudi Vam mogućnost poslovne suradnje u smislu oglašavanja i uključivanja Vaših smještajnih objekata u našu ponudu!

Otok Lošinj

Zašto nam se pridružiti? 

 

Ostvarivanjem poslovne suradnje s nama nudi Vam se mogućnost oglašavanja Vaših smještajnih objekata na jednoj od najposjećenijih web stranica za područje cresko - lošinjskog otočja. Stoga Vam, kao našem potencijalnom partneru nudimo da kroz naše prodajne kanale i marketinške aktivnosti ostvarite bolju popunjenost svojih smještajnih kapaciteta. Ukoliko izrađujete autohtone proizvode, u našoj poslovnici Vam se nudi i mogućnost prodaje istih. Također, za naše odnosno Vaše goste nudimo i pregršt ostalih usluga poput: organiziranja izleta, iznajmljivanja bicikala, brodica i ostalih prijevoznih sredstava, usluge mjenjačnice, prodaje suvenira i autobusnih karata, organizaciju transfera, itd. Brigu o gostima prepustite nama, a Vama preostaje da ubirete plodove naše suradnje. :)

 

Što očekivati?


Kroz naše dugogodišnje poslovno iskustvo i predan rad s gostima i pružateljima usluga stekli smo glas jedne od najpouzdanijih turističkih agencija na našem otočju. Maksimalno brinemo o svojim gostima i pružateljima usluga - osluškujemo njihove potrebe, želje, uvijek smo fleksibilni, te nadasve pouzdan partner. Potičemo suradnju između domaćih proizvođača, pružatelja održivih usluga i naših gostiju. Vjerujemo da naš otok sa svojom jedinstvenom prirodnom ljepotom i ostalim neotkrivenim ljepotama ima vrhunski potencijal za cjelogodišnju turističku sezonu s prirodom u srcu. Na raspolaganju Vam stojimo kroz cijelu godinu te smo otvoreni za sve Vaše ideje i prijedloge.

 

 

Što mi očekujemo od Vas kao potencijalnih poslovnih partnera?


  • Visoke standarde kvalitete proizvoda i usluga, etične i korektne poslovne odnose, poštivanje rokova i poslovanje u skladu s načelima društveno odgovornog poslovanja.
  • Maksimalnu ozbiljnost prilikom suradnje kako bi našim gostima pružili najbolju moguću uslugu.
  • Proaktivno djelovanje.
  • Fleksibilnost i dosljednost u pregovaranju.

 

 

Ukoliko želite surađivati sa nama, javite nam se na e-Mail za više informacija, a mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku!

 

 

 

Pročitajte i saznajte više o nama:

Obiteljska tvrtka ASL d.o.o., u sklopu koje djeluje i turistička agencija “Turist”, osnovana je 1993. godine, smještena je u samom središtu Velog Lošinja, na otoku Lošinju. Tijekom svojeg dugogodišnjeg poslovanja doživjela je uspone i padove, ovisno o svjetskim i regionalnim turističkim trendovima. 

 

U svakom trenutku žudili smo za poboljšanjem i izvrsnošću.

 

Našu beskrajnu brigu i ljubav, prema našem otoku, koju želimo podijeliti s turistima, bez obzira bili oni naši klijenti ili ne, oblikuje naše poslovanje u poslovanje cjelokupnog doživljaja. 

 

Neumorno njegujemo, unapređujemo i prezentiramo našu turističku destinaciju kroz lokalne proizvode i usluge, suvenire, izlete, događanja i kulturno-povijesna bogatstva, a vrhunski smo u pronalaženju nadahnutog i udobnog smještaja koji najbolje odgovara vašim potrebama.
Dugogodišnjim iskustvom i inovativnim radom pokrenuli smo niz trendova u lokalnoj zajednici, što je neodvojivi dio našeg poslovanja, a veselimo se svakom posjetu tijekom cijele godine. 

 

Što god da radimo, činimo to s beskrajnom radošću, strašću i veseljem, potpuno posvećeni svakom pojedinom klijentu, kao da nema drugih. Svaki član našeg vještog i iskusnog četveročlanog tima ima različitu moć. Kada ih zbrojimo, osjećamo se dovoljno poletni da profesionalno odgovorimo na nadolazeće izazove uz njegovanje naših temeljnih vrijednosti: pouzdanost, fleksibilnost, inovativnost i prilagođeni pristup.

 

Naš je uzor filozofija "Malog Princa". Mi smo raznobojna kreativna radost!

 

 

Siniša

Siniša je vrsta osobe koja ne donosi nikakvu napetost u timu, bez obzira na probleme s kojima se suočava kao "mozak operacije". Savladao je strpljenje, strastven je oko optimizacije i strateškog razvoja, a dok izvršava svoje back-office zadatke, Siniša nevidljivo vodi mjesto i čini da se stvari događaju. Njegova supersila je racionalna analiza, pa niti jedno pitanje ne ostaje bez odgovora, a problemi bez rješenja.


Tihana 

Tihana je multitalentirana, super pametna, super ambiciozna i super uzbuđena zbog neprestanog izlaska iz svoje zone udobnosti. Tamo gdje netko vidi rastuću prijetnju, ona vidi priliku - to je njezina velesila. Da Tihana nije pokretačka snaga naše agencije, mi bismo stajali mirno i ne bismo išli naprijed. Bez obzira bavi li se stvaranjem novog turističkog proizvoda ili dizajna interijera, ona to čini s dubokim razumijevanjem svih radnih procesa, zadržavajući u srcu svoju ljubav prema otoku i glad za izvrsnošću.


Lili

Ime je dobila po cvijetu, a vjerujemo da nije slučajno. Počela je raditi u našoj agenciji prije više od 20 godina kao mali pupoljak, a sada cvate posvuda. Lili je na vrhu svakog zadatka, bez obzira koliko je složen. Osjeća se uzbuđeno zbog svog posla jer obećava proaktivan, brz i iskren pristup. I to je ono što ona uistinu jest - brza, proaktivna i originalna, tako da nema iznenađenja kad kažemo da je supermoćna u multitaskingu.


Marta

Strani jezici i kulture oduvijek su oduševljavali Martu i bili glavni razlog zbog kojeg je započela svoju turističku karijeru. Stalo joj je do drugih i uvijek kroči na njihovo mjesto kako bi bolje razumjela njihove potrebe i želje. Kao najmlađi član našeg tima, Marta u naš rad unosi poželjnu svježinu novih trendova. Nema sumnje da je Martina velesila dobrota - u poslovnom i privatnom životu; ona je uvijek srdačna, ljubazna, suosjećajna i uljudna.