Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Otkrijte plaže otoka Lošinja

Lošinj je poznat po svojim raznolikim i slikovitim plažama, savršenim za sve vrste posjetitelja

Bez obzira preferirate li pješčane, šljunčane ili stjenovite obale, otok ima sve.

Mnoge plaže su opremljene sadržajima poput kafića, restorana i spasilačkih službi, što osigurava ugodno i sigurno iskustvo. Za one koji traže mir, postoje brojne osamljene uvale s kristalno čistim morem.

Plaže Lošinja dostupne su pješice, biciklom, autom ili brodom i idealne su za opuštanje i istraživanje. "Otok vitalnosti" ima izvrsno vrijeme, predivne krajolike i bujnu vegetaciju, što se smatra da ima nevjerojatne ljekovite moći. Mali Lošinj i Veli Lošinj okruženi su najčišćim plažama Hrvatske s tirkiznim morem i prilikama za promatranje dupina.


Sjeverozapadno od Malog Lošinja, ova duga, valovita uvala obrubljena je šumskim parkom.

Uvala Čikat ima šljunčane, betonske i pješčane plaže. Ako želite biti aktivni, ovdje ćete pronaći razne centre za surfanje i ronjenje, kao i vodeni aerobik i aqua park. Postoje i paviljoni za masažu, gdje se možete opustiti nakon dugog dana vodenih sportova (ili ležanja na plaži).


Rovenska, koja dijeli ime s lukom na rubu Velog Lošinja, popularna je među lokalnim stanovništvom i turistima. To je djelomično zbog blizine centru grada i brojnih sadržaja (postoje tuševi i toaleti, te živahni bar na plaži gdje se mladi okupljaju navečer), a djelomično zbog svog jednostavnog šarma - nadvijena je nizom šarenih kuća i ima dugu betonsku šetnicu za romantične šetnje morem.


Javorna - Guste šume koje okružuju ovu plažu daju joj bogatu, zelenu pozadinu i neusporedivu osamljenost. Plitke vode čine je idealnom za kupanje s djecom, iako biste mogli ponijeti obuću za kupanje - bistro more ima kamenito dno.


Jedna od najljepših divljih plaža na Lošinju, Zabodarski, ima glatke oblutke, obilje sjenovitih borova i plitku vodu - što je čini idealnom za obiteljske izlete. Udaljena je samo 8 km od Malog Lošinja i lako je dostupna automobilom. Unatoč lakoj dostupnosti, rijetko je pretrpana, pa možete uživati u pogledu na udaljene otočiće u miru.

Više o plažama Lošinja

Očekivali ste da ćete vidjeti pješčanu plažu, a do nje vam je trebalo 30 km?
Ova panoramska karta otoka pomaže vam da se pripremite za odmor bez stresa i briga. Lošinj je poznat po svojim raznolikim i slikovitim plažama, savršenim za sve vrste posjetitelja