Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Lošinjska škola interior design-a!

Probudite kreativca u sebi! Uz pomoć stručnjaka naučite elemente i načela dizajna, upoznajte materijale te uredite prostor na moderan, rustikalan, mediteranski, minimalistički ili eklektičan način.

Detalji su oduvijek imali važnost u kreiranju konačnog ugođaja, jer svojom prisutnošću mogu vrlo jednostavno stilski transformirati prostor. Osim samog stila, stvaraju ugođaje prilagođene određenoj prilici ili godišnjem dobu.

Otok Lošinj prepun detalja, boja, stilova. Svako povijesno razdoblje ostavilo je svoje odrednice u uređenju, koje su najčešće bile povezane i s načinom života ljudi tog doba. Danas je tempo života vrlo brz, teži se praktičnosti i jednostavnosti u svim segmentima života, pa je logično da minimalizam ostavlja svoj trag i u uređivanju interijera.

Cilj ovog projekta je unijeti u uređenje apartmana i sobe za iznajmljivanje genius loci - duh mjesta!

 

 

  • Period : veljača, ožujak
  • Minimalan broj osoba : 6 
  • Kome je namijenjen : svim osobama koje su u mogućnosti izražavati se kreativno, ženama i muškarcima od 18 godina nadalje

 

info: info@island-losinj.com