Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Lošinjska škola interior design-a!

Probudite kreativca u sebi! Uz pomoć stručnjaka naučite elemente i načela dizajna, upoznajte materijale te uredite prostor na moderan, rustikalan, mediteranski, minimalistički ili eklektičan način.

Detalji su oduvijek imali važnost u kreiranju konačnog ugođaja, jer svojom prisutnošću mogu vrlo jednostavno stilski transformirati prostor. Osim samog stila, stvaraju ugođaje prilagođene određenoj prilici ili godišnjem dobu.

Otok Lošinj prepun detalja, boja, stilova. Svako povijesno razdoblje ostavilo je svoje odrednice u uređenju, koje su najčešće bile povezane i s načinom života ljudi tog doba. Danas je tempo života vrlo brz, teži se praktičnosti i jednostavnosti u svim segmentima života, pa je logično da minimalizam ostavlja svoj trag i u uređivanju interijera.

Cilj ovog projekta je unijeti u uređenje apartmana i sobe za iznajmljivanje genius loci - duh mjesta!

 

 

  • Period : veljača, ožujak
  • Minimalan broj osoba : 6 
  • Kome je namijenjen : svim osobama koje su u mogućnosti izražavati se kreativno, ženama i muškarcima od 18 godina nadalje

 

info: info@island-losinj.com