Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Ambroz Haračić

Lošinjsko i cresko bilje ima istaknuto mjesto u hramu povijesti botanike po svojoj količini i po svom značenju, ali i zbog slave svojih bilinara – što je onodobni naziv za botaničara ili sakupljača bilina. Prenijeti, upoznati sudionike na stare preporoditelje i u očekivanju novih koji će ponovno upozoravati na činjenicu da je ljubav prema ljudima, zavičaju I narodu, nedjeljiva od ljubavi prema prirodi.

Lošinjsko i cresko bilje ima istaknuto mjesto u hramu povijesti botanike po svojoj količini i po svom značenju, ali i zbog slave svojih bilinara – što je onodobni naziv za botaničara ili sakupljača bilina.
Prenijeti, upoznati sudionike na stare preporoditelje i u očekivanju novih koji će ponovno upozoravati na činjenicu da je ljubav prema ljudima, zavičaju I narodu, nedjeljiva od ljubavi prema prirodi.

 

  • Period : veljača, ožujak, travanj, rujan, listopad
  • Namijenjen : ljubiteljima samoniklog bilja i prirode
  • Minimalan broj osoba : 6

 

U uvali Čikat nalazi se spomenik prof. Ambrozu Haračiću, a upravo njemu moramo zahvaliti za današnji izgled Čikata, koji je nekad bio pust i gol, da bi pod Haračićevim vodstvom 1886. godine bilo osnovano Društvo za uljepšavanje i pošumljavanje Malog Lošinja, a na Čikatu zasađeni prvi borovi, dakle stari više od 120 godina.


- Pješačenje na Osoršćicu - sudionici imaju prilike degustirati Lošinjski čaj u planinarskom domu sv. Gaudencije na Osoršćici
- Posjet Miomirisnom otočnom vrtu - degustacija Lošinjskog čaja od kadulje, divlje ruže i eukaliptusa
- Predavanje prof. Kosmos te stručno vođenje šetnjama, edukacija o samoniklom bilju, kviz, te foto natječaj
- Izrada herbarija
- Eterično ulje - izlet na Cres
- Degustacija miomirisnih proizvoda otoka Lošinja
- Kulinarski tečaj - izrada slastica sa samoniklim biljem i čokoladom
- Wellness - intezivni anti-stress tretman njege lica sa preparatima na bazi lavande, ružmarina i smilja

Lavanda de-stress masaža koja biranim uljem lavande s otoka Cresa pruža smirujući učinak, uključuje cijelo tijelo kako bi smanjili psihofizičku napetost, poboljšali vitalnost i reaktivirali krvnožilni optok (60 min).

Adriatic holistic masaža stvorena je kao kombinacija najbojih tehnika masaže sa holističkim pristupom, a poseban ambijent, glazba, stručnost fizioterapeuta, te autohtona ulja Jadrana, sigurno će vam pružiti nezaboravan doživljaj. Iskusni terapeut prema stanju klijenta određuje koju će tehniku masaže izvoditi (60 min).

Mediterranean pleasure: specijalna mediteranska masaža s esencijama mediterana (lavanda, kadulja, ružmarin, bor) koja njeguje, relaksira te regenerira kožu tijela; solni piling tijela (lavanda, kadulja, ružmarin); aromaterapija lica s aromatičnim uljima Mediterana.

 

info: info@island-losinj.com