Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!


Dolphin suites

podijeli

Hotel Dolphin Suites je prvi hotel koji je dobio ime prema dupinima, jednim od simbola ovog otoka. Hotel je dizajnerski uređen u romantičnom duhu koji sadrži 14 soba i 3 apartmana. Sve naše sobe i apartmani su uređeni sa pomno odabranim tonovima i dekorima, stvarajući vrlo romantičan ugođaj. Potpuno opremljene sobe sadrže klima-uređaj, mini bar, TV , telefon, sef i prostor za sjedenje s radnim stolom. Prostrani Apartmani smješteni su u potkrovlju i opremljeni raskošnim unikatnim kamenim kadama i walk-in tuševima. Gosti mogu uživati ​​u baru i restoranu u stilu tapas bara. . Uz dobar izbor jela i dobrog vina na raspolaganju Vam je otvoreni bazen gdje se možete osvježiti. Ako želite uživati ​​u čarima masaže, mi ćemo ispuniti vašu želju. Masaža će biti dostupna na Vaš zahtjev. Wi-Fi je besplatan i dostupan u svim jedinicama hotela. Hotel se nalazi samo nekoliko metara daleko od centra i mora.

Osnovne informacije
Šifra DS11
Mjesto Veli Lošinj
Kategorija 4
Tip Obiteljski hoteli
Plaža Timi
Oprema
Udaljenost od (m)
Dolphin suites


Zatražite ponudu

Ako ste zainteresirani za ovaj smještaj, molimo popunite sljedeći obrazac.


Podijeli