Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!


Kamp Čikat - "Family friendly" kamp

podijeli

Kamp Čikat, najveći kamp na cresko-lošinjskom otočju, pružit će vam nezaboravne trenutke godišnjeg odmora. Kamp se nalazi na otoku Lošinju na predjelu Čikat koji je zahvaljujući dalekovidnosti nekih ljudi, prije svega prof. Ambroza Haračića, danas prekriven gustom borovom šumom. Profesor Haračić sa svojim je istomišljenicima prije stotinjak godina započeo pošumljavanje otoka pa je cijeli otok prekriven borovom šumom, posebice predjeli Čikat i Sunčana uvala. Grad Mali Lošinj, koji je udaljen od kampa Čikat 15 minuta lagane šetnje, dobitnik je titule šampion turizma 2007. i dobitnik Srebrnog cvijeta Europe 2009., što dovoljno govori o razvoju turističkih sadržaja i usluga na otoku. Kamp Čikat s gradom je povezan i turističkim vlakićem kojim ćete vi, a posebno vaša djeca sigurno biti oduševljeni. Kamp nudi smještaj na premium, comfort i standard kamp parcelama te neparceliranom dijelu kampa. Uz to smjestiti se možete u potpuno opremljenim mobilnim kućicama i karavanima. Premium parcele najluksuznije su smještajne jedinice kampa, nalaze se neposredno uz more te imaju priključak na struju i vodu. Comfort i standard parcele udaljenije su od mora, u gustoj hladovini borove šume Čikata. Mobilne kućice nalaze se, poput premium parcela, u prvim redovima do mora. Kamp Čikat, "family friendly" kamp, orijentiran je na obitelji s malom djecom pa stoga postoje i mnogi sadržaji za vaše mališane. Family fun park Pepe prva je takva dječja igraonica u kampovima u Hrvatskoj, a namijenjena je djeci od 3 do 12 godina. Naš animacijski tim pripremio je mnoge sadržaje za malu djecu, ali i za tinejdžere i za odrasle koji više vole aktivan odmor ispunjen sportskim i animacijskim sadržajima. Raznovrsnost ponude za sve uzraste U samom kampu i njegovoj neposrednoj blizini na raspolaganju su mnogi sportski i zabavni sadržaji, poput tenisa, košarke, nogometa, mini-golfa, škole surfanja i škole ronjenja. Kamp je u skladu s projektom Turističke zajednica grada Malog Lošinja „Miomirisi i okusi Lošinja“ pa je kamp hortikulturno uređen autohtonim lošinjskim biljem i malim miomirisnim vrtovima unutar kampa Čikat. Za vrijeme vašeg boravka u kampu možete okusiti lošinjske specijalitete pripremljene s autohtonim lošinjskim začinskim biljem u našem restoranu. Kamp Čikat pravi je izbor za one koji žele istodobno ugodan smještaj, kampiranje s djecom, puno sunca, odmor u hladu i kupanje u kristalno čistom moru te dobru zabavu sa sportskim i zabavnim sadržajima.

Osnovne informacije
Šifra KAMPČ1
Mjesto Mali Lošinj
Kategorija 3
Tip Kampovi
Plaža Srebrna uvala
Oprema
Udaljenost od (m)
Plaža 10
Parkiralište 10
Autobusna stanica 2800
Centar 1900
Trgovina 50
Ljekarna 1900
Bolnica 1450
Najam bicikli, skutera i plovila Na recepciji
Tenis tereni 650
Restoran Yes
Buffet na plaži Yes
Trgovina Yes
Kiosk sa sladoledom Yes
Pekara Yes
Kiosk sa stranim i domaćim tiskovinama Yes
Prodavaonica s potrepštinama za plažu Yes
Mjenjačnica Yes
Telefon Yes
Mogućnost slanja telefaksa Yes
Poštanski pretinac Yes
Wi - Fi Yes
Sef Yes
Kamper servis Yes
Punionica plina Yes
Telefonska govornica Yes
Rashladni pretinci Yes
Turistički vlakić Yes
Iznajmljivanje bova za plovila Yes
Parkiralište uz recepciju Yes
Praonica automobila (km) 1

Troškovi rezervacija parcela 30 EUR
Jednokratna prijava po osobi 1 EUR
Boravišna pristojba iznosi €0,80 (IV, X,), €1,00 (V, VI, VII, VIII, IX) po osobi na dan: djeca do 11,99 godina gratis, od 12 - 17,99 godina 50 %
Cjenik u eurima je informativnog karaktera, oscilira obzirom na tečaj. Plaćanje moguće u eurima i kunama.

Mogućnosti plaćanja
Bezgotovinsko plaćanje moguće je karticama: EC (Maestro), American Express, Diners-Club, Mastercard, VISA.


Zatražite ponudu

Ako ste zainteresirani za ovaj smještaj, molimo popunite sljedeći obrazac.


Podijeli