Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru - Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri! -

Dolphin watching Losinj

Mi vjerujemo da je učinkovita komunikacija koja započinje i raste iz uzajamnog poštivanja osnova svega. No, mislite li da to vrijedi samo za ljude? Pa, pričekajte prije nego što vidite kako naš kapetan Karlo šapuće dupinima! U međuvremenu, nahranite svoju dušu onime što vas okružuje - dubokim plavim i tirkiznim morem, nevjerojatnim uvalama i skrivenim plažama.

Što se tiče želuca, ipak imajte na umu da hranu i piće ne služimo, ali dobrodošli ste da ih ponesete sa sobom :)

 

Fleksibilni smo što se tiče polazaka i vrsta aktivnosti, sve dok su oni odgovorni i održivi. Bez obzira jeste li obitelj s djecom ili grupa od 6 - 8 osoba, imamo brod koji će vas povesti u ovu nevjerojatnu avanturu. Pojedinci koji se žele pridružiti drugima, također su dobrodošli!

 

Odricanje od odgovornosti:

*

Vjerojatnost da ćete vidjeti dupine je velika, ali ne može se zajamčiti. Na kraju krajeva, ipak bismo trebali poštivati njihov slobodan izbor da odu negdje drugdje, zar ne?

 

Bilo da ste spremni za POLUDNEVNO (3 sata) ili CJELODNEVNO (6 sati) promatranje dupina i uživanje u moru, mi ćemo izlet prilagoditi vašim željama i potrebama. Promatranje dupina, kupanje, ručak/večera u lokalnom restoranu, posjet okolnim otocima .... Mogućnosti je gotovo bezbroj.

 

Što ti srce šapće? Možda isto ono što i što Karlo šapće dupinima?

 

Više informacija: info@island-losinj.com