Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Aquapark Čikat – vodena zabava za sve uzraste!

Provedite nezaboravan dan u Aquaparku Čikat te sebi i svojoj obitelji omogućite najljepše trenutke relaksacije i zabave.

Samo 2 km udaljen od centra grada Malog Lošinja u sklopu kampa Čikat nalazi se novi Aquapark Čikat. Okružen gustom borovom šumom na površini od 6300m2, od čega bazeni i vodeni sadržaji zauzimaju više od 2400m2 novi Aquapark je najbolji izbor za opuštanje i zabavu u kojem će uživati cijela obitelj.

 

Bazenski kompleks u kojem se nalazi isključivo morska voda osmišljen je kao kombinacija: zdravlja, odmora i zabave.

 

Vodeni park se sastoji od 5 bazena različitih veličina i dubina u kojima se nalazi morska voda. Zabavu naših najmlađih posjetitelja omogućiti će: bazeni s različitim dubinama, vodeni dvorac u obliku jedrenjaka, razne mlaznice i vodoskoci, tobogani, rampa za spuštanje koji poštuju visok stupanj sigurnosnih standarda. Bazeni su idealni za ugodne trenutke opuštanja, a brojne vodene atrakcije omogućit će nezaboravnu zabavu za sve uzraste.

 

Uz bazene na području aquaparka nalazi se i pool bar, health snack bar, teracce bar, fitness te svlačionice za presvlačenje. Za sve posjetitelje aquaparka osiguran je parking na ulazu u kamp Čikat.

 

Bazenski kompleks je u cijelosti prilagođen osobama s invaliditetom, a za bezbrižno uživanje svih posjetitelja angažirani su uvježbanosti spasioci.

 

Aquapark će u sezoni 2016 raditi od 14.05. – 30.09.. Radno vrijeme u predsezoni i sezoni biti će od 11 – 19 h, a će u vrijeme visoke sezone (24.06. – 26.08.) od 10 – 20 h.

 

Gosti kampa Čikat imaju besplatan ulaz u aquapark, dok vanjski gosti plaćaju ulaz kako slijedi: 

 

 

Visoka sezona
01.06. - 15.09.

Niska sezona
14.05. - 31.05.
16.09. - 30.09.

Gosti kampa (svi uzrasti)       

FREE

FREE

VANJSKI GOSTI:

 

 

Djeca od 0 - 2,99 godina

FREE

FREE

Djeca od 3 - 6,99 godina

70

40

Osobe od 7 godina i starije

100

70

 

Više informacija: info@island-losinj.com