Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!


Lana Hudina

Serija ilustracija ‘‘Hrvatski izumi’’ nastala je sa željom da se ljude upozna sa raznolikim izumima koje su Hrvati osmislili, a danas nam uvelike olakšavaju život. Većina ljudi, bilo stranaca ili Hrvata, zna nekoliko osnovnih izuma ili izumitelja kao što su Nikola Tesla i kravata. No, postoji još cijeli niz izuma koji su sasvim nepoznati našoj javnosti, a naročito turistima. Cilj cijelog projekta je simpatičnim karikaturama promovirati Hrvatsku baštinu i znanje koje posjedujemo, a originalnošću crteža i hrvatski brand. Ponuda suvenira na hrvatskom tržištu se u velikom postotku sastoji od univerzalnih predmeta i tipičnih ilustracija koje bi se mogle vezati uz bilo koju mediteransku zemlju. Poanta je ponuditi suvenir koji bi turiste podsjećao baš na našu državu, a usput ih nešto naučio i potaknuo da tu informaciju šire u svojoj domovini. Ilustracija izuma je nešto što bi ih zainteresiralo, motiviralo da potraže taj podatak na Internetu ili u knjigama te da to komentiraju sa svojim sunarodnjacima i prijateljima. Projekt ‘‘Hrvatski izumi’’ obuhvaća niz crteža hrvatskih izumitelja sa svojim izumima. Izumi na ilustracijama su ili predimenzionirani ili jako smanjeni u odnosu na svoju pravu veličinu što im daje humorističan element, a izumitelji su crtani sa naglašenim karikaturnim osobinama. Trenutno je napravljena serija od jedanaest crteža u boji, ali ona bi se u budućnosti proširila kako bi ponuda bila šarolika i zanimljiva. Suvenire možete kupiti u našoj agenciji "Turist".