Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Dolphin watching tour

Želite vidjeti dupine u njihovom prirodnom okružju? Provedite 3 sata na moru u društvu našeg ekipe i odvažite se u potragu za dupinima!

Copyright Blue World Institute

Lošinjski dobri dupini najpoznatiji su jadranski dupini jer njihovo istraživanje traje već gotovo tri desetljeća. Cijeli svoj život oni provode u području Kvarnerića a istraživači ih znaju poimence. Lošinjska zajednica dobrih dupina relativno je mala, procijenjeni broj jedinki svega je oko 180. Najstariji dupini Lošinja, kao što su VivianTac i Mida imaju preko 30 godina!

Iskusni skiperi i edukatori te poznavanje pojedinačnih dobrih dupina i mogućnost njihovog prepoznavanja garantiraju vam jedinstveni doživljaj!

Nakon izleta iskoristite svoju kartu za besplatni ulazak u Lošinjski edukacijski centar o moru i naučite nešto više o tim fascinantnim životinjama.

 

 

Za više informacija kontaktirajte nas na:

 

info@island-losinj.com