Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Dođi na Lošinj i reket ponesi!

Bavite li se tenisom ili ga želite naučiti igrati, ASL Agency vam nudi tenis programe za početnike i napredne tenisače na pet zemljnih terena i kondicijske treninge za sve uzraste.

Bavite li se tenisom ili ga želite naučiti igrati, ASL Agency vam nudi tenis programe za početnike i napredne tenisače na pet zemljanih terena i kondicijske treninge za sve uzraste. Tu su i grupni i pojedinačni teniski kampovi uz stručno vodstvo profesionalnih tenisača te izleti i osiguran smješta. Tenis paketi su u ponudi tijekom cijele godine, osim za vrućih ljetnih mjeseci.

Info: www.island-losinj.com