Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!


Televrin

podijeli

Hotel sa ukupno 34 ležaja u 13 dvokrevetnih soba i 2 suita ( spavaća soba, dnevni boravak, kupaonica ), nalazi se kao sidrište za opuštanje neposredno u lučkom zaljevu Nerezina. Visoke sobe u staroj zgradi i 2 suita u nadograđenom dijelu, potpuno novo oblikovani, moderno uređeni svi sa balkonom, klimom, TV-om i telefonom. Uz to se nalazi i mala knjižnica za goste hotela. Izvan glavne sezone, Televrin je na raspolaganju za grupe, seminare i tečajeve. Za to je također na raspolaganju dvorana na gradskom trgu. Osim toga organiziraju se izleti i vođenja; pješice, autom ili brodom po okolici ili na obližnje otoke, a u tome posreduju domaći stručnjaci za kulturu i izlete. Restoran sa blagovaonicom i terasom u staklu s pogledom na luku, kao i velika sunčana terasa između hotela i parka, nudi mediteransku kuhinju, prije svega riblje specijalitete Kvarnera. Njegovi kuhari će spojiti recepte izvorne otočke kuhinje, namirnice lokalne tržnice ispreplesti sa različitim ukusima svijeta. Velika sala hotela služi kao blagovaonica i restoran, a izvan glavne sezone i zimi koristiti će se za grupe mjesta Nerezine i za kulturne događaje i zabave. Zastupamo i iznajmljujemo hotel bez naplate provizije i dodatnih troškova, po cijeni jednakoj hotelskoj.

Osnovne informacije
Šifra HTLTLV
Mjesto Nerezine
Kategorija 3
Tip Obiteljski hoteli
Oprema
TV/SAT Yes
Udaljenost od (m)
Plaža 100
Plaža Nerezine
Parkiralište 80
Autobusna stanica 150
Centar 50
Trgovina 50


Zatražite ponudu

Ako ste zainteresirani za ovaj smještaj, molimo popunite sljedeći obrazac.


Podijeli