Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Aquapark Čikat - prodaja ulaznica u našoj agenciji!

Prvi aquapark na otocima općenito, pa tako i na Cresu i Lošinju, namijenjen je prvenstveno obiteljima s djecom gdje će moći provoditi slobodno vrijeme.

Generalna odlika željenog aquaparka je prostor za odmor i zabavu za čitavu obitelj.2400 m2 vodenih površina sa 3 bazena podijeljenih na 6 dubinskih cjelina (plivački bazen, rekreacijski bazen, bazen sa atrakcijama za djecu, praćkalište te dva manja dječja bazena) te sunčalištima, pool bar-om i fitnesom zasigurno će zadovoljiti sve potrebe 2300 posjetitelja, koliko je dnevni kapacitet aquaparka. Koncept aquaparka zamišljen je u tri zone: HEALTH (prostor sa plivaćim bazenom i fitnesom), LEISURE (rekreacijski bazen za starije sa pool barom i hidromasažama unutar bazena) te FUN (zona sa vodenim atrakcijama i toboganima za djecu te dječjim bazenima). Između leisure i fun zone nalaziti će se prostor za animaciju u kojem će se održavati i zabavni animacijski programi.

Vodene atrakcije u bazenu za zabavu dizajnirati će tvrtka Action Watrescapes, članica renomirane APM Group - Action Park iz Španjolske koja je izradila preko 200 projekata u 35 zemalja Europe.

Aquapark će imati zaseban ulaz sa uređenim parkiralištem. Ulaz za goste kampa će biti besplatan, dok će vanjski gosti plaćati dnevne ulaznice. Ulaz će se plaćati po slijedećim cijenama:  

NISKA SEZONA (od 16.09. do zatvaranja)

  • djeca od 0 - 2,99 godina = GRATIS
  • djeca od 3 - 6,99 godina = 40,00 kn
  • osobe od 6,99 i više = 70,00 kn

VISOKA SEZONA (10.07. do 15.09.)

  • djeca od 0 - 2,99 godina = GRATIS
  • djeca od 3 - 6,99 godina = 70,00 kn
  • osobe od 6,99 i više = 100,00 kn

Moderno kampiranje više nije moguće samo uz sunce i more, već kamperski goste traže sve više popratnih sadržaja. Uz konstantna ulaganja u uređenje parcela, trgovine, sanitarne objekte, plaže, tvrtka Jadranka kampovi d.o.o. odlučila na ovo ulaganje. Izgradnja aquaparka stvara novi motiv dolaska, ne samo u kamp Čikat već i na otoke cresko-lošinjskog arhipelaga. 

Otvorenje se očekuje početkom mjeseca srpnja 2015. godine.

Ukoliko vas je aquapark zainteresirao za  dolazak u kamp Čikat ovdje pogledajte raspoloživost smještaja »