Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Dolphin Watching Lošinj

Rezervirajte izlet brodom s najboljim vodičima i skiperima koje otok Lošinj može ponuditi!

Naše ture, Dolphin Watching Lošinj, su privatne, samo za vašu obitelj i prijatelje, što nam omogućuje veću fleksibilnost i individualni pristup. Polazak je svaki dan iz Velog Lošinja, a tura traje 3 sata. U ta 3 sata, u dogovoru s našim skiperom, možete, osim promatranja dupina, posjetiti jednu od prekrasnih divljih uvala i zaplivati u kristalno čistom moru. Naravno, na vaš zahtjev, turu možemo produžiti ovisno o raspoloživosti.


Imamo vrlo visoku stopu uspjeha u pronalaženju dupina i vrlo iskusne skipere, ali nema jamstva da ćete 100% vidjeti dupine. No sigurno ćete doživjeti lijepo iskustvo na moru.


Više informacija: info@island-losinj.com