Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Highlights of 2020

Dolazi kraj 2020. godine, kojeg se većina nas vjerojatno neće sjećati s radošću. Sljedećih godina pamtit će se kao vrlo izazovna godina. Unatoč svim nedaćama, dovršili smo svoje projekte.

Već krajem 2019. započeli smo pripreme za sezonu 2020. i izradu naše nove web stranice koja je sada, kao što smo i najavili, u funkciji. Na: www.golosinj.com apartmane iz snova već možete pronaći puno lakše i brže.


Sredinom ožujka bili smo prisiljeni zatvoriti vrata naše putničke agencije, prvi put nakon više od 20 godina, jer kao što već znate, otvoreni smo svaki dan tijekom cijele godine. Bilo je to nešto novo za nas i doživjeli smo radeći od kuće. Proveli smo brojne internetske treninge kako bismo što učinkovitije iskoristili vrijeme provedeno kod kuće i naučili nešto novo. Prijavili smo se i pobijedili na natječaju za Eko turistički paket u suradnji s Institutom za turizam i vrlo smo ponosni


Ljetna sezona prošla je vrlo dobro, mimo naših očekivanja. Imali smo priliku upoznati i ugostiti puno novih ljudi, ali i vidjeti neke od naših starih i vjernih klijenata. Ništa ih nije spriječilo da posjete naš otok.


Svakodnevno svojim gostima nastojimo približiti ljepote našeg otoka i sljedbenika na društvenim mrežama fotografijama. Aktivni smo na Facebooku, Twitteru i Instagramu, na više računa, gdje svakodnevno objavljujemo 12 različitih fotografija našeg voljenog otoka. Drago nam je da svi naši postovi imaju tako prekrasne povratne informacije. Cijenimo svaki vaš komentar i trudimo se pokazati sve veličanstvene znamenitosti koje otok nudi vama i nama.


I konačno, nakon 48 godina promijenili smo ulazna vrata, ali oni su ostali prepoznatljivi u boji fuksije.


Unatoč svemu, radujemo se sljedećoj godini i naporno radimo kako bismo vaš boravak na našem otoku učinili još ljepšim i nezaboravnijim.


Budite zdravi i zdravi do sljedećeg susreta na našem prekrasnom otoku.


Šaljem vam puno ljubavi s otoka Lošinja,


Siniša, Tihana, Lili & Marta