Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Turistički savjetnik

Nemate vremena ili volje proučavati stotine apartmana i hotela kako biste našli onaj idealan? Nema problema - recite nam što trebate i mi ćemo vam ponuditi ono najbolje za vas!

 

U privatnim apartmanima i sobama ljubaznih familija pronaći ćete opuštenu atmosferu, te upoznati njihove običaje. Na najam se nude stanovi potpuno opremljeni za boravak.

 

 

 

Brojni hoteli, najčešće smješteni na samoj plaži, pružaju priliku za kvalitetan odmor s prehranom te bogatim sadržajima izleta, zabave i animacije.

 

 

Pitajte nas, ponudit ćemo ono što je najbolje za Vas!

 

 

Turistička agencija Turist za sav smještaj iz ponude posreduje pri iznajmljivanju bez naplate provizijei dodatnih troškova od gosta u pojedinim slučajevima. Agencija garantira da su cijene u ponudi identične cijenama koje vrijede i u objektu.