Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Ljetne aktivnosti na otoku Lošinju i otoku Cresu

Creski i lošinjski arhipelag sadrži brojne sadržaje koji svojim gostima pružaju mogućnost aktivnog odmora. Osim zabavnih i kulturnih događanja, ovaj arhipelag svojim gostima nudi brojne uvale u prekrasnom krajoliku zbog svoje razvedene obale koju je vrijedno posjetiti. Kako su kulturne znamenitosti i prirodne ljepote jedna od omiljenih aktivnosti na otocima za odmor Cres i Lošinj pravo su odredište za vas.

Otok Lošinj

Turist TO DO List:

 

1. Šetnja otokom Lošinjem i otokom Cresu.

Otoci Cres i Lošinj broje preko 220 km šetnica, od laganih šetnica do težih za aktivne rekreativce. 

Sve staze su označene, mapu šetnjica možete pogledati ovdje

2. Rent a bike - koristite plave ili sive staze na mapi šetnjica. Molimo poštujte pješake na plavim šetnjicama, to nisu službene biciklističke staze, već šetnjice.

3. Ne propustite posjetiti muzej Apoksiomena

Ovaj jedinstveni muzej posvećen je statui Apoksiomen čija priča započinje već pri samom ulasku, u plavoj sobi prizemlja. Devet scena svake prostorije, pružaju posebne osjetilne doživljaje, kako bi posjetitelji kroz okus, miris, sluh i pogled na individualiziran način u potpunosti doživjeli Apoksiomena, ali i destinaciju otoka vitalnosti kao jednog od najljepših mjesta na Mediteranu.

Muzej i izložba Apoksiomena predstavljaju prostornu materijalizaciju scenarija i ceremonije prolaska kroz sobe i hodnike koji utjelovljuju arhitekton programiran pratećom izložbom i postavom kipa. 

U našoj agenciji možete kupiti kartu s popustom, te kupnjom karte za muzej Apoksiomena ostvarujete besplatan ulaz u jedan od ostala tri muzeja: Palaču Fritzy u Malom Lošinju, Muzejsko-galerijski prostor Kula u Velom Lošinju ili arheološki muzej u Osoru. 

4. Tower Museum Veli Lošinj

5. Visit island Ilovik