Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Novo na našem web-u, otočna panorama!!

Dobrodošli na stranicu interaktivne panorame otoka Lošinja, na kojoj nema zamki. Cilj nam je osigurati cjelovitu i točnu informaciju o smještaju i otoku, te smo iz tog razloga angažirali najbolje fotografe kako bi fotografirali cjelokupnu panoramu našeg otoka.

Želite rezervirati smještaj online, ali nikad to niste učinili, pa se bojite da se ne prevarite u procjeni? Ili ste već nekad rezervirali apartman preko interneta, pa ste se po dolasku razočarali činjenicom da je navedenih 50 m od mora zapravo 50 m nadmorske visine, a do apartmana imate 30 min pješačenja uz brijeg? Obećana vam je pješčana plaža, a takve nema na 30km od vašeg apartmana?

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Klikom na interaktivnu točkicu možete odabrati pogledati poziciju odabranog apartmana.

Ako vam se svidi to što vidite, pošaljite nam upit za rezervaciju. Ukoliko to nije to, nastavite razgledavati dalje - svaka je točkica jedan apartman koji nestrpljivo očekuje možda baš vas. Neoznačene točke smještajnih jedinica označiti ćemo Vam te ih poslati u ponudi.

Za lakše pregledavanje panorama odaberite full-screen prikaz.

Izvrstan su alat za opuštanje od stresa, a mi vam nećemo zamjeriti ako ih povremeno pustite u uredu i/ili podijelite s prijateljima i kolegama.