Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Novo na našem web-u, otočna panorama!!

Dobrodošli na stranicu interaktivne panorame otoka Lošinja, na kojoj nema zamki. Cilj nam je osigurati cjelovitu i točnu informaciju o smještaju i otoku, te smo iz tog razloga angažirali najbolje fotografe kako bi fotografirali cjelokupnu panoramu našeg otoka.

Veli Losinj

Želite rezervirati smještaj online, ali nikad to niste učinili, pa se bojite da se ne prevarite u procjeni? Ili ste već nekad rezervirali apartman preko interneta, pa ste se po dolasku razočarali činjenicom da je navedenih 50 m od mora zapravo 50 m nadmorske visine, a do apartmana imate 30 min pješačenja uz brijeg? Obećana vam je pješčana plaža, a takve nema na 30km od vašeg apartmana?

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Klikom na interaktivnu točkicu možete odabrati pogledati poziciju odabranog apartmana.

Ako vam se svidi to što vidite, pošaljite nam upit za rezervaciju. Ukoliko to nije to, nastavite razgledavati dalje - svaka je točkica jedan apartman koji nestrpljivo očekuje možda baš vas. Neoznačene točke smještajnih jedinica označiti ćemo Vam te ih poslati u ponudi.

Za lakše pregledavanje panorama odaberite full-screen prikaz.

Izvrstan su alat za opuštanje od stresa, a mi vam nećemo zamjeriti ako ih povremeno pustite u uredu i/ili podijelite s prijateljima i kolegama.