Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Naša ponuda apartmana s pogledom na more!

Uživajte u našim ugodnim apartmanima s prekrasnim pogledom na more.

Otok Lošinj

"Sreća je pogled na more!"

 

Provjerite naše najbolje odabrane apartmane i pronađite idealan sa savršenim pogledom na more za vaš sljedeći odmor.

 

 

 

1. LA DOLCE VITA RESIDENCE - APARTMAN CASABLANCA & BELLE EPOQUE


max. po 2 osobe

Savršeno mjesto za boravak na otoku Lošinju

  • 5 minuta od trajektne luke
  • Profesionalno dizajniran
  • Eko-savjesno uređenje
  • Korišteni antikviteti i staro kamenje iz lokalnih starih kuća
  • Bicikle u cijeni
  • Povijesni položaj
  • Klimatizacija
  • Mirno okruženje
  • Luksuzni interijer 1 minutu do centra Veli Lošinj
  • Šetnja odmah s vrata
  • U srcu mjesta
  • Divni restorani i barovi u blizini
  • Personalizirana usluga



2. KUĆA MANDARINA - APARTMANI ANA, NERA & ORE

max. 12 osoba


Kuća Mandarina ima 3 apartmana. Svi apartmani su prostrani, topli i udobni. Savršeni su za obiteljski odmor. Imaju prekrasan pogled na more i na našu luku. U blizini se nalazi i privatni parking, a apartman se nalazi u pješačkoj zoni. Najbliža plaža udaljena je 500 metara. 


3. KUĆA MONTEVIDEO - APARTMANI OLIVE, POPEYE, SWEE' PEA & J.W.WIMPY

max. 12 osoba

Montevideo kuća ima jedan od najboljih pogleda u gradu Malom Lošinju. U ovoj kući se nalaze četiri apartmana. Svaki ima svoj balkon s prekrasnim pogledom na našu luku. Ispred kuće se nalazi privatni parking za svaki apartman. 



4. KUĆA NAVAL - APARTMAN NAVAL

max. 5 osoba


Apartman Naval s pogledom na more nudi smještaj s vrtom i balkonom, na oko 500 metara od plaže Galboka u Nerezinama. Ovaj objekt uz plažu nudi pristup popločanom dijelu, besplatno privatno parkiralište.

 

5. KUĆA BORKA - APARTMAN BORKA


max. 5 osoba

Apartman Borka nalazi se cca. 350 m od mora.  Apartman ima prekrasnu terasicu s pogledom na more i planinu Velebit. Privatni parking se nalazi ispred kuće.

 


6. KUĆA VANDA - APARTMAN MAGDA

max. 5 osoba

Apartman Magda nalazi se cca. 400 m od mora. Apartman ima terasu s pogledom na more i planinu Velebit.  Privatni parking se nalazi ispred kuće.

 

7. KUĆA ANI - APARTMANI ANI 1, ANI 2 & ANI 3

max. 11 osoba

Kuća Ani nalazi se u gornjem dijelu Velog Lošinja. Ani 1 apartman se nalazi na prvom katu, s balkonom s pogledom na uvalu Rovenska i prostrani Velebit. U prizemlju se nalazi moderni, funkcionalni apartman Ani 2 s prekrasnom terasom i pogledom na more. Apartman Ani 3 sadrži jednu dvokrevetnu sobu, kuhinju, kupaonicu, dnevni boravak s kuhinjom, te balkon s lijepim pogledom na more i veći dio Velog Lošinja. Ispred kuće se nalazi besplatno parkiralište za svaki apartman.

8. KUĆA BONIĆ - APARTMANI  BONIĆ 1 & BONIĆ 2


max. 8 osoba

Boravak u privatnom smještaju kod mještana dovest će vas u izravan dodir s netaknutom prirodom u kojoj zrak drhti i opija arkadijskim mirisom pašnjaka, kadulje i ružmarina. Jedna cestica vodi do slikovite uvale Mrtvaška čiji će vas bijeli žal i okolica očarati. Iz apartmana Bonić na prelijepoj terasi pruža se pogleda na prostrani vrt i otok Susak.


9. KUĆA SARA - otok Ilovik
max. 7 osoba


 Kuća Sara smještena je na otoku Iloviku uz samo more. Idealna je za velike grupe do max. 7 osoba.

10. APARTMAN RINO
max. 3 osobe

Apartman Rino smješten je u centru Malog Lošinja. Iz apartman se prostire prekrasan pogled na luku Augustu i grad Mali Lošinj.


11. KUĆA ANTONELLA - APARTMANI NOA, NIKOLA & ANTONLLA
max. 14 osoba

Kuća Antonella nalazi se u samom centru Velog Lošinja. Iz apartmana se prostire prekrasan pogled na grad Veli Lošinj. Odmah u blizini je plaža i divni restorani i barovi. Parking se nalazi također u blizini.



12. KUĆA ELIAS - APARTMANI ELI & SEBI
max. 6 osoba

Kuća Elias jedna je od mnogih kuća s predivnim pogledom na uvalu Augusta i na grad Mali Lošinj. Kuća je prostrana i idealna za obitelj. Okružena zelenilom i s predivnim pogledom na more, pravi je užitak boraviti u njoj. Privatni natkriveni parking se nalazi ispred kuće.


13. LA CASETTA DI NONA LEA
max. 5 osoba

Kućica smještena u uvali Valdarke, 10 metara od prve plaže. Idealna za dvije odrasle osobe, te dvije odrasle osobe s djecom. S terase pruža se predivan pogled na uvalu Valdarke, prekrasan pogled na more. U blizini kućice (20 metara od kućice) nalazi se šljunčana plaža označena kao plaža s bijelom zastavom. U blizini kućice se nalazi i vez za brodicu, za goste koji žele imati svoj gliser ili brodić na odmoru. Kućica je u ponudi cijelu godinu.


Nemojte čekati ni minutu i rezervirajte svoj savršeni smještaj!

 

Više informacija: info@island-losinj.com



Naša preporuka