Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

„YOUR OWN RHYTHM OF SENSES“ - Cres – Lošinj (NATURA 2000)

Promocija inovativnog ekoturističkog paket aranžmana u zaštićenom morskom području Cres – Lošinj (NATURA 2000) u sklopu INTERREG DestiMED PLUS projekta.

Otok Lošinj

Ovih dana morsko zaštićeno područje Cres – Lošinj (NATURA 2000) ponovno je u središtu europskepozornosti radi održavanja kratkog izdanja promotivnog putovanja kreiranog pilot ekoturističkogproizvoda koji spaja turizam i održiv razvoj! Na otoku Lošinju trenutno borave odabraniinternacionalni blogeri, influenseri i predstavnici turoperatora zapadnoeuropskog tržišta koje okupljaINTERREG DestiMED PLUS projekt, a čiji je zadatak iskusiti, promovirati i potencijalno tržišno plasiratinovokreirani all-inclusive, inovativni, zeleni, održivi, ekoturistički paket aranžman „YOUR OWN RHYTHM OF SENSES“, koji je nastao u suradnji lokalne zajednice s brojnim regionalnim i nacionalnimtijelima, a pod vodstvom Instituta za turizam iz Zagreba.

 

U projekt su uključeni i Ministarstvo turizma i sporta te Primorsko – goranska županija. Cijeli programodvija se u morskom zaštićenom području Cres – Lošinj pod zaštitom mreže NATURA 2000. Odabraniputnici će uživati u posebno osmišljenom itinereru koji se temelji na razvoju turističkih proizvoda iusluga izvan glavne turističke sezone te koji doprinosi zaštiti okoliša zaštićenog područja primarnokroz konzervacijski program. Cijeli program uključuje lokalne turističke proizvode i usluge te lokalneturističke pružatelje usluga i zaposlenike u cilju zadržavanja prihoda na lokalnoj razini s minimalnimposljedicama na okoliš i življenje.

 

Tematizacija samog aranžmana nastala je u želji da se gostima predstavi istinski otočni ritam kojimLošinjani dišu i žive, kroz aktivaciju svih osjetila turista prema danima (Sight and Taste Day, Scent andTouch Day, Sound Day). Sam aranžman obuhvaća „the best of“ aktivnosti zaštićenog područja, ali inovokreirane eko aktivnosti nastale tijekom projekta koje se mogu iskusiti samo u sklopu ovogputovanja. Cijeli aranžman ima oznaku ekoturističke kvalitete brenda MEET Network, te je kreiran zatržište iskusnih, platežno sposobnih, ekološki odgovornih i avanturističkih putnika srednjih godina,engleskog i njemačkog govornog područja koji uživaju u spoju outdoor aktivnosti i psihofizičkogodmora, lokalnoj gastronomiji, kulturi, prirodi i tradiciji te interakciji s lokalnim stanovništvom krozraznovrsne kreativne radionice, iskustva i posjete.

 

Nakon dobrih primjera prakse prethodnog DestiMED projekta i razvoja eko proizvoda u destinacijamaPP Lastovsko otočje i NP Kornati, zasigurno je da će i projekt DestiMED PLUS pozitivno utjecati nakvalitetan razvoj i vidljivost morskog zaštićenog područja Cres – Lošinj kao zelene (eko) destinacije. 

 

Program kratkog izdanja ovog putovanja možete pogledati na našoj web stranici.