Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!


Kampiranje s djecom - Kamp Čikat

podijeli

Kamp Čikat nalazi se na otoku Lošinju blizu najvećega grada na otocima Malog Lošinja. Kamp je od mjesta udaljen 15-ak minuta lagane šetnje. Otok Lošinj i njegova mjesta idealni su za bijeg od naporne svakidašnjice i opuštanje sa vašom djecom u kampu uz blagodati lošinjske klime. U okviru kampa Čikat nalazi se family fun park Pepe, igraonica za djecu potpuno opremljena i sigurna za najmlađe, što dokazuju certifikati za sigurnost europskog 1176 Standarda i Standarda za sigurnosne podove 1177 te certifikat za PVC materijale prema zdravstvenim propisima. Kamp Čikat prvi je u Hrvatskoj i jedan od nekoliko u Europi koji nudi sadržaje koji će vam pomoći da uživate na kamping odmoru sa vašom cijelom obitelji. Vaša djeca sigurno će naći neki oblik zabave uz nadzor stručnog osoblja i odgojitelja koji se brinu za njih. Tako se najmlađi od 1 do 4 godine mogu zabaviti u Baby area sa sadržajima za socijalizaciju i razvoj psihomotornih sposobnosti. Za nešto stariju djecu, od 4 do 12 godina, tu je Fun-Box s mnogim zabavnim spravama za razvoj kreativnosti, snalažljivosti i izdržljivosti te višenamjenska sportska arena u kojoj se djeca mogu zabaviti igrajući nogomet, hokej, košarku i dr. sportove s loptom. Nakon igre u zatvorenom dijelu zabavnog parka postoji i vanjski dio koji se prostire na 300 m2 gdje će se djeca zabaviti vozeći go-kart formulice na pedale. Osim zabavnih sadržaja posebnost je u kampu Čikat i hrana prilagođena dječjem uzrastu te edukativne radionice s predavanjima o jedinstvenim lošinjskim dupinima, veličanstvenim bjeloglavim supovima, o bioraznolikosti cresko-lošinjskog otočja te ekološki usmjerene radionice, kako bi vaša djeca naučila poštovati prekrasnu prirodu koja ih okružuje. Neposredno do family fun parka nalazi se restoran u kojem možete uživati uz romantičnu večeru, a svoju djecu možete ostaviti na čuvanju (baby sitting) u family fun parku. Osim sadržaja u family fun parku Pepe, u kampu Čikat postoje i mnogi drugi načini zabave, kako za djecu, tako i za odrasle. U kampu djeluje animacijski tim sa svakodnevnim sadržajima, poput carnival bala, mini diska, turnira u odbojci i organiziranih izleta biciklom. U blizini kampa, u susjednoj uvali udaljenoj 300 m nalazi se sportski centar Čikat koji raspolaže dodatnim sadržajima kao što su jedrenje, jedrenje na dasci, iznajmljivanje brodova, škola surfa i ronjenja i mnogi drugi zabavni sadržaji. Odaberete li kamp Čikat kao destinaciju za odmor svoje obitelji, imat ćete mnogo mogućnosti za zabavu, i vi i vaši najmlađi. Uživajte u svom kamping odmoru sa svojom djecom!

Osnovne informacije
Šifra CMC
Mjesto Mali Lošinj
Kategorija 3
Tip Kampovi
Plaža Srebrna uvala
Oprema
Udaljenost od (m)
Plaža 10
Parkiralište 10
Autobusna stanica 2800
Centar 1900
Trgovina 50
Ljekarna 1900
Bolnica 1450
Najam bicikli, skutera i plovila Na recepciji
Tenis tereni 650
Restoran Yes
Buffet na plaži Yes
Kiosk sa sladoledom Yes
Pekara Yes
Kiosk sa stranim i domaćim tiskovinama Yes
Prodavaonica s potrepštinama za plažu Yes
Mjenjačnica Yes
Telefon Yes
Mogućnost slanja telefaksa Yes
Poštanski pretinac Yes
Wi - Fi Yes
Sef Yes
Kamper servis Yes
Punionica plina Yes
Telefonska govornica Yes
Rashladni pretinci Yes
Turistički vlakić Yes
Iznajmljivanje bova za plovila Yes
Parkiralište uz recepciju Yes
Praonica automobila (km) 1

Troškovi rezervacija parcela 30 EUR
Jednokratna prijava po osobi 1 EUR
Boravišna pristojba iznosi €0,80 (IV, X,), €1,00 (V, VI, VII, VIII, IX) po osobi na dan: djeca do 11,99 godina gratis, od 12 - 17,99 godina 50 %
Cjenik u eurima je informativnog karaktera, oscilira obzirom na tečaj. Plaćanje moguće u eurima i kunama.

Mogućnosti plaćanja
Bezgotovinsko plaćanje moguće je karticama: EC (Maestro), American Express, Diners-Club, Mastercard, VISA.


Zatražite ponudu

Ako ste zainteresirani za ovaj smještaj, molimo popunite sljedeći obrazac.


Podijeli