Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!


Villa Cassia

podijeli

Mali, poznati hotel Villa Cassia nalazi se u staroj, atmosferičnoj talijanskoj vili s prekrasnim podovima od mozaika, visokim stropovima i svjetlima od Murano stakla. Kuća se nalazi u svom vrtu s terasama i bazenom koji se također može grijati ovisno o vremenskim uvjetima. Hotel ima 10 soba u glavnoj zgradi, od kojih neke imaju balkon. U gospodarskoj zgradi na imanju nalazi se i manji, zaseban stan sa kuhinjom i terasom. Sobe imaju WiFi, TV ravnog ekrana, sef i aparat za kavu. Po potrebi možemo osigurati i pomoćne ležajeve i dječje krevetiće. Doručak se nudi u obliku švedskog stola na našoj natkrivenoj terasi ili u blagovaonici. Villa Cassia udaljena je nekoliko minuta hoda od lučke šetnice u Malom Lošinju, s brojnim restoranima, kafićima i trgovinama. Do plaža u uvali Čikat i Zagazinjie također se može doći pješice. Našim gostima nudimo i e-bicikle.

Osnovne informacije
Šifra VC0
Mjesto Mali Lošinj
Kategorija 4
Tip Obiteljski hoteli
Plaža Čikat
Oprema
TV/SAT Yes
Pristup auto Yes
Klima uređaj Yes
Zabranjeno pušenje u cijelom objektu Yes
Wi-Fi Yes
Hladnjak Yes
Aparat za kavu Yes
Udaljenost od (m)


Zatražite ponudu

Ako ste zainteresirani za ovaj smještaj, molimo popunite sljedeći obrazac.


Podijeli