Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Nerezine

Nerezine smještene u podnožju Osoršćice, na istočnoj strani otoka Lošinja.

Tek u novije doba , razvojem pomorstva i brodogradnje, mjesto je poprimilo obilježja obalnog naselja. Začetak je naselja malo više, blizu obradivih polja, na obroncima i li na vrhovima brdašaca u okolici. Budući da su s plodnih polja opskrbljivali osorsko gradsko stanovništvo poljoprivrednim proizvodima, Nerezine su, pogotovo u prošlosti, bili usko vezani uz sudbinu Osora. Primjer je te povezanosti kula i samostan.

Crkva Sv. Marije Magdalene iz 1534. godine smještena je iznad mjesta, ta je crkva zamijenila stariju crkvu Sv. Marije Magdalene koja se nalazila na obroncima Osoršćice.

Kao i za većinu obalnih naselja zlatne godine pomorstva i brodogradnje nametnule su nove potrebe. S povećanjem broja stanovnika te spuštanjem naselja prema obali sagrađena je u razdoblju od 1875. do 1877. godine nova župna crkva Majke Božje uza sam trg Studenac. U to vrijeme izgrađena je i nerezinska luka i brodogradilište.

Iako su Nerezine nekad imale više stanovnika, osim oko trga Studenca kuće nisu zbijene. U proljeće kada je cijela priroda u cvatu, Nerezine su najljepše. Vrtovi i okućnice pune su ruža i drugog cvijeća.

Kao turističko mjesto Nerezine su otkrivene u prošlom stoljeću zahvaljujući brdu Osoršćica. Naime, već nakon prvih izleta Osoršćica je oduševila svoje posjetitelje kao što ih i danas oduševljava.