Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Montevideo - sea view apartment Olive

Uživajte u udobnoj atmosferi šarmatno uređenog apartmana!

Kuća La Dolce Vita

Iz naše ponude izdvajamo La Dolce Vita apartmane: Belle Epoque, Casablanca i Il postino koji kvalitetom prednjače u ponudi privatnog smještaja. Apartmani su dobili nazive po filmovima, a svaki film na svoj način govori o prijateljstvu, ljubavi, sreći, tuzi, boli i borbi - svemu onome što život jest.

La Dolce Vita

Apartman BELLE EPOQUE poziva vas na odmor, baš kao što su u istoimenom filmu Don Maloneu na ljetni odmor stigle njegove četiri prelijepe kćerke. Mladog republikanca Fernanda zavode nedavno razvedena Clara, atraktivna Violeta, intrigantna Rocio i najmlađa Luz. Dopustite da vas osvoji šarm vašeg smještaja tijekom odmora.

 

Apartman CASABLANCA je istoimeni film raspoređen na 42 m2. Moderno uređen dvoetažni apartman u objektu La Dolce Vita, smještenom u srcu Velog Lošinja, u blizini samog centra.

 

Studio IL POSTINO odiše mirom bezvremenske priče o prijateljstvu, poeziji i ljubavi.

 
Naša preporuka