Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Ronjenje

Postoji nekoliko škola gdje pristupnici vježbaju sa svom potrebnom opremom. Instruktor ronjenja prati učenike na njihovom istraživanju morskim dubinama.

RONILAČKI CENTAR DIVER

Centar se nalazi na samoj obali, u jednoj od najljepših uvala Sjevernog Jadrana - uvala Čikat, okružena stoljetnom borovom šumom.

Čikat bb, Mali Lošinj
e-mail: sanjin@diver.hr
Info: www.diver.hr
Više informacija: Diver Sport Center & SSI Adriatic Group

ŠKOLA ZA PROUČAVANJE BIOLOGIJE MORA

Dobrodošli u školu za proučavanje biologije mora na otoku Lošinju!

Zbog uspjeha i vrlo pozitivne povratne informacije Oceanschool programu u Puli odlučili smo osnovati druge stanice. Otok Lošinj brzo se ispostavio kao najbolji izbor za novu lokaciju. Uz veliki izbor prirodnih staništa i očuvanoj prirodi, ekoturizam u regiji Cresa i Lošinja bio je ključan faktor za ovo mjesto.

Lošinj karakterizira posebna klima koju je već priznala Habsburška monarhija tokom devetnaestog stoljeća. Područje se razvilo u glavno klimatsko lječilište. U to vrijeme zasađeni su tipični borovi za ovu regiju gdje je izgrađen hotel Kredo, u kojem se nalazi naša stanica. Okoliš i oprema pružaju idealne uvjete za školske grupe, znanstvenike i sve one koji su zainteresirani za biologiju mora kao posao i istraživanje da bi otkrili i doživjeli čari Sredozemnog mora.

Više informacija: www.meeresschule.at/en/meeresschule-vorstellung/index.php