Asl agencija d.o.o. TA Turist koristi kolačiće i piksele za praćenje na ovoj web stranici kako bi prilagodio sadržaj i analizirao promet i ponašanje korisnika. Prikupljene podatke možemo prenijeti na naše društvene medije, oglašivačke i / ili analitičke partnere za daljnje analize. Mi koristimo kolačiće za statističke svrhe i poboljšavamo vaše iskustvo na ovoj web stranici. Nastavljajući koristiti našu stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više informacija o kolačićima i pikselima praćenja te o tome kako ih onemogućiti potražite u našim pravilima o privatnosti.

Otočna panorama - 360°

Panoramskom mapom otoka pomoći ćemo Vam da se bolje snađete kako bi se pripremili za Vaš odmor bez stresa i brige.

Il Giardin' Reatreat

Il Giardin’ prekrasna villa s bazeon smještena u podnožju brda Sveti Ivan u Velom Lošinju.

Dolphin Watching Lošinj

Promatranje i šaptanje dupinima uz nezaboravno uživanje u moru. Iskustvo koje krojimo po vašoj mjeri!

Pogledajte našu jedinstvenu kolekciju lončića od emajla!

Možete ih kupiti online, slobodno nas pitajte ili nas jednostavno posjetite u našoj agenciji. :)

Surađujte s nama!

Nudite proizvode ili usluge koji bi mogli biti korisni za naše klijente? Želite li svojim idejama i znanjem doprinijeti turističkoj ponudi, te steći nova iskustva i upoznati turistički svijet? Pridružite nam se kao naš poslovni partner!

Kuća La Dolce Vita

Belle Epoque, Casablanca i Il postino

La Dolce Vita **** apartmani

Novi apartmani u našoj ponudi!

Ribolov

Ribolov je moguć tijekom cijele godine, a svake se godine 26. prosinca održava turnir u podvodnom ribolovu.

Spomenik podvodnom ribolovcu na jednom od gradskih trgova dokaz je koliko Lošinjani drže do tog sporta. Zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi Lošinjani imaju priliku iz godine u godinu podvodnim ribolovcima pružiti nezaboravan doživljaj natjecanja pred samu Novu godinu. Novogodišnji se kup sastoji od dva kupa: Novogodišnji kup gradova i Europski kup nacija, no oba Kupa jednako su atraktivna jer svaki zaron oduzima dah i izaziva zdušno navijanje publike. To je prilika da u društvu izuzetno hrabrih ljudi i u iskrenom sportskom ozračju dočekate Novu godinu.

U lošinjskom akvatoriju roni u tim danima više od 170 podvodnih ribolovaca. Kupu gradova kasnije je pridodan Kup zemalja koji već četrdeset godina predstavlja najčešće i finale Kupa Europe. Kroz minule godine u podmorju lošinjskog akvatorija ribu su lovili svi velikani svjetskog podvodnog ribolova. Ni jedan nije izostao.

18. srpnja 2007. godine Daniel Gospić iz Maloga Lošinja postao je prvak Europe u podvodnom ribolovu na prvenstvu održanom u mjestu Rota kod Cadiza u Španjolskoj.

Osvojivši zlatnu medalju Daniel Gospić je u bogatu riznicu hrvatskih trofeja donio prvo zlato osvojeno na velikim natjecanjima. Lošinj će biti domaćin Svjetskog prvenstva 2010. u podvodnom ribolovu.

Odlukom CMAS-a, međunarodne federacije za podvodne aktivnosti, domaćinstvo Svjetskog prvenstva u podvodnom ribolovu 2010. godine dodijeljeno je Hrvatskoj odnosno zajedničkoj kandidaturi dvaju klubova s otoka Lošinja, Sportsko-ribolovnog društva „Udica“ iz Malog Lošinja i Sportskog društva „Škarpina“ iz Nerezina.

Prvenstvo će se održati od 14. do 19. rujna 2010. godine, a lovit će se u nekoj od za to predviđenih zona oko otoka Lošinja.

Strani državljani mogu se baviti rekreacijsko-sportskim ribolovom na temelju dozvole koja se podiže u Lučkoj kapetaniji Rijeka svaki dan od 00.00 do 24.00 sata i njezinim ispostavama. Dozvole mogu biti dnevne, vikend, tjedne i mjesečne, a obvezne su i za ribolov s obale i s plovila.

Dozvola za lov velikih riba (tune, sabljarke, igluna) izdaje se za razdoblje od sedam dana (500 kuna), a dnevno je dozvoljen ulov samo jedne ribe. U lovu se mogu koristiti dvije panule ili odmeta s neograničenom veličinom udice.

Više informacija:

 • Lučka kapetanija Mali Lošinj
  • 051/ 231 438
 • Centar za spašavanje:
  • 9155
  • 0-24 svaki dan
 • Benzinska crpka: Mali Lošinj
  • Telefon: 051/ 231-141
  • Radno vrijeme: (svaki dan) 07.00 A.M. -8.00 P.M.
 • Sportski ribolovni klub Udica